Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç -

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bütün kamuoyu araştırmaları gösteriyor ki AK Parti tarihi bir rekora doğru gidiyor" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bütün kamuoyu araştırmaları gösteriyor ki AK Parti tarihi bir rekora doğru gidiyor" dedi.

Kılıç, Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları toplantısında yaptığı konuşmada, Samsun şehrinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı hiçbir zaman mahcup etmediğini söyledi.

"25 Mart salı günü Samsun'da yapılacak mitingde ve 30 Mart Pazar günü de sandıkta hiçbir zaman mahcup etmedik ve etmeyeceğiz. İstiklal Mücadelesinin başladığı şehir Samsun'dur. 30 Martta biz bu cevabı veririz" diyen Kılıç, şöyle devam etti:

"Bütün kamuoyu araştırmaları gösteriyor ki AK Parti tarihi bir rekora doğru gidiyor yerel seçimlerde. Ancak bunun gerçekleşmesi için oy kullandığımız o sandık varya ona sahip çıkacaksınız. Sonucun doğru sayılması, doğru kayıt altına alınması için sizler görev yapacaksınız, ana kademenizle kadın kollarınızla beraber. Uyanık olacaksınız. Çevrilmeye çalışılan bir oyun olursa buna müdahale edeceksiniz. Çünkü biz şunu çok iyi biliyoruz sandığın içerisi bizim zaferimizi gösteren, göstergeyle dolu. Ama onu oradan alıp o kağıda, o teslim tutanağına yazılması lazım."

Türkiye'de AK Parti teşkilatından daha büyük bir teşkilat olmadığını vurgulayan Kılıç, "Daha kuvvetli bir siyasi parti yok. Gençlik kollarının bu kadar önemli olduğu, bu kadar değer verildiği başka bir siyasi parti yok" dedi.

Konuşmanın ardından sahne alan sanatçı Murat Göğebakan, şarkılarını seslendirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Yaşar Doğu Ak Parti Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

İİNANinancinan75@hotmail.com:

Yolsuzlukta mı?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title