Haberler

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yılmaz Açıklaması

"Bolu'da kış turizminden sonra insanlar bu sahalarda spor yapmaya başladı. Ağrı'da da altyapı ve tesis noktasında bizde bakanlık olarak katkı sağlarız"

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, "Bolu'da kış turizminden sonra insanlar bu sahalarda spor yapmaya başladı. Ağrı'da da altyapı ve tesis noktasında bizde bakanlık olarak katkı sağlarız" dedi.

Çeşitli gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Iğdır'a gelen Yılmaz, Vali Ahmet Pek'i makamında ziyaret ederek, spor alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kentte yaptırılan ve devam eden çalışmları incelemek üzere Iğdır'a geldiğini söyledi.

Bakanlık olarak çalıştıklarını anlatan Yılmaz, bu çalışmalar kapsamında farklı illere ziyaretlerde bulunduklarını belirtti.

Yılmaz, bir gazetecinin Ağrı Dağı'nın turizme kazandırılması yönünde çalışmaları bulunup bulunmadığı şeklindeki sorusuna "Ağrı Dağı ile ilgili herhangi bir çalışmamız söz konusu değil, ama düşüncelerimiz var. Daha önce milletvekili olarak görev yaptığım yerde aynı şeyleri sürekli olarak konuştuk. Ağrı Dağı ile ilgili de düşüncelerimiz var. Biz de isteriz ki bu güzel dağ turizme kazandırılsın" dedi.

Daha önce Bolu'da görev yaptığını ve kış sezonu bitince tesislerde spor sahası yaptıklarını anlatan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bolu'da kış turizminden sonra insanlar bu sahalarda spor yapmaya başladı. Ağrı'da da altyapı ve tesis noktasında bizde bakanlık olarak katkı sağlarız. Geliştirilebilirse neden turizme kazandırılmasın ki bu mümkün olacaktır. Ama bir değerlendirme yapıp oradaki envantere bakmak lazım. Bu ön çalışmlar yapılınca daha güzel şeyler söylenebilir. Bu çalışmalar yapılınca belki de sayın bakanımız Suat Kılıç ile birlikte buraya ziyarette bulunuruz." - Iğdır

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title