Haberler

Gençlik Merkezlerine Kayıtlar Başlıyor

Odunpazarı Belediyesi tarafından kurulan Gençlik Merkezleri'nde 2016 Güz dönemi kurs kayıtları başlıyor.

"Gençlere değer veriyor, gençlerle yükseliyoruz" sloganıyla çalışmalarına devam eden Emek ve Büyükdere Gençlik Merkezleri, 2016 Güz döneminde açacağı kurslarla gençlere hizmet verecek. Gençlik Merkezleri, açıldığı günden itibaren gençlerin kentteki diğer gençler ile iletişim kurmasını, farklı kişiliklere ve kültürlere sahip olan insanların ortak noktada buluşmasını sağlıyor.

Emek'te bilgisayardan satranca kadar çoğu branş mevcut

Odunpazarı Belediyesi Emek Gençlik Merkezi'nde 2016 güz dönemi kurs kayıtlarının başladığını ifade eden yetkililer, merkezde Bilgisayar, Satranç, İngilizce, Mental aritmetik ve Bağlama branşlarının olduğunu belirtti. Yetkililer ayrıca, kurslara kayıt yaptırmak isteyen gençlerin Emek Mahallesi Şanlıer Sokak No: 7 adresinde bulunan Emek Gençlik Merkezi'ne gelmeleri gerektiğini, detaylı bilgi almak için 250 05 51-52 numaralı telefonu arayabileceklerini ifade etti.

Büyükdere Gençlik Merkezi

Ayrıca, Odunpazarı Belediyesi Büyükdere Gençlik Merkezi'nde de 2016 Güz dönemi kurs kayıtlarının başladığını ifade eden yetkililer, merkezde İşaret Dili, Diksiyon, Gitar, Bağlama, İngilizce, Karikatür ve Fotoğrafçılık branşlarının olduğunu belirtti. Kurslara kayıt yaptırmak isteyen gençlerin ise Büyükere Mahallesi Gençlik Bulvarı Eskişehir KYK Kız Öğrenci Yurtları karşısında bulunan Büyükdere Gençlik Merkezi'ne gelmeleri gerektiği, detaylı bilgi almak için 500 00 19 numaralı telefonun aranabileceği belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Büyükdere Eskişehir Bağlama Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title