Haberler

Gençlik Merkezleri Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Kocaeli'ndeki şampiyonanın son gününde Artvin Gençlik Merkezi ekibi "düzenlemeli" kategorisinde birinci oldu.

Kocaeli'nde gerçekleştirilen 19-24 yaş grubu Gençlik Merkezleri Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası'nın son gününde "düzenlemeli" kategorisinde Artvin Gençlik Merkezi ekibi birinci oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Türkiye Halk Oyunları Federasyonunca (THOF) Atatürk Spor Salonu'ndaki finallerde "düzenlemeli" kategorisinde Adıyaman, Amasya, Artvin, Gaziantep, Giresun, Kırşehir, Kütahya ve Sivas'tan halk oyunu ekipleri mücadele etti.

Çekişmeli geçen yarışmada Artvin Gençlik Merkezi ekibi birinci, Gaziantep ekibi ikinci, Amasya Gençlik Merkezi de üçüncü oldu.

Dereceye girenlere ödüllerini THOF Yönetim Kurulu üyeleri Cenk Saruhan ve  Ahmet Pehlivan, THOF Genel Sekreteri Naci Numanoğlu ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ali Özçelik ile Kocaeli Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Çintemur verdi.

Dün gerçekleştirilen "düzenlemesiz" kategorisinin finalinde ise Sivas Gençlik Merkezi ekibi birinci, Gaziantep ekibi ikinci, Muş Gençlik Merkezi de üçüncü olmuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Gaziantep Türkiye Artvin Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title