Haberler

Gençlik Meclisi’nden Osmanlı Tarihi Konferansı

Beylikdüzü Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Tarafından Düzenlenen Konferansta Osmanlı Tarihi Uzmanı Dr. Ramazan Balcı "Bilinmeyen Yönleri İle Osmanlı" Konulu Bir Konferans Verdi.

Beylikdüzü Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen konferansta Osmanlı Tarihi Uzmanı Dr. Ramazan Balcı "Bilinmeyen Yönleri İle Osmanlı" konulu bir konferans verdi.

Konferansa; Beylikdüzü İlçe müftüsü Süleyman Küçük, Kent Konseyi Başkanı H. İbrahim Türkgenç, Beylikdüzü Genç İşadamları Derneği Başkanı Hayrettin Peksoy, BEYDER Başkanı Volkan Demir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Sarıer, Fatih Üniversitesi İdeal Gençlik Kulübü Başkanı Bekir Gülel ve birçok davetlinin katıldı. Program sonunda misafirlere çekilişle Osmanlı armalı hediyeler dağıtıldı.

Konferans hakkında bilgi veren Gençlik Meclis Başkanı Ercan Albeniz, "Bizler büyüklerimizden öğrendiğimiz ve kazandığımı tecrübeler ışığında hep daha iyisini arzulayarak çıtayı daha yukarılara taşıma gayreti içersindeyiz. Bu vesile ile ecdadımız olan bir imparatorluğun kültürünü, yaşantısını, devlet ve aile müessesesini öğrenerek kendimize bir kişilik oluşturma niyetindeyiz. Osmanlının hak ve adalet anlayışını doğru öğrenip kavradıktan sonra bu anlayışın tesisine vesile olama yolunda ilerleyeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title