Haberler

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeli İftarda Bir Araya Geldi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli ve aileleri, önceki gün Gevaş Doğa Kampı'nda birlik, beraberlik ve paylaşım duygularının en üst seviyeye çıktığı Ramazan ayında iftarda buluştu.

Manevi duyguların yoğun yaşandığı iftar sonrası bir konuşma yapan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç; Ramazan ayının kazanımları, ruhi arınma, ibadet zevki, ahlaki duyarlılık, yardımlaşma, paylaşma ve kardeşlik bilinci üzerine bir konuşma yaptı. Kurum personelleri ile yapılan iftarın şimdiye kadar ki katıldığı en güzel ve en anlamlı iftar programlarından biri olduğunu ifade eden İnanç, iftarda bir araya gelen personelin birlik ve beraberliğinin daim olması dileğinde bulundu. İnanç, herkesin yaklaşan kandilini ve bayramını tebrik ederek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Katılımın yoğun olduğu iftar programı sonunda personel ve aileleri arasında halaylar çekilip, müzik dinletisi ve şarkılar söylendi.

İftara katılan personel ve aileleri, düzenlenen programdan dolayı İl Müdürü Nevzat İnanç'a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gevaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title