Haberler

Gençlik Haftası

Hafik ilçesinde 15-19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından "Şehitlerimizi Anıyoruz" adlı bir program düzenlendi.

Hafik ilçesinde 15- 19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından "Şehitlerimizi Anıyoruz" adlı bir program düzenlendi.

Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Orhan Örnek Konferans Salonundaki programda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Yahya Yıldırım, vatanı için canını feda eden şehitleri hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi.

İlçe halkı tarafından da şehitler için dua edildiğini aktaran Yıldırım, "ilçemiz nüfusuna kayıtlı 10 şehidimiz için 10 hatim yapıldı. Burada da hatimlerimizin duasını yaptık. Tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal eden tüm gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hatime katılan halkımızdan da Allah razı olsun." dedi.

Program şiirlerin okunmasının ardından yapılan hatim duasıyla son buldu.

Etkinliğe, Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan, Hafik Jandarma Komutanı Yüzbaşı Adem Akgümüş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Özdemir, AK Parti Hafik İlçe Başkanı Habip Görler ile öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

19 Mayıs Hafik Politika Güncel Haberler

title