Haberler

Gençlik Değişim Projesi Öğrencileri Kepez'de

Güncelleme:

Kepez Belediyesi ve İstanbul Beyoğlu Belediyesinin düzenlediği gençlik kampına katılan 24 öğrenci, Antalya'nın tarihi ve turistik yerlerini gezecek.

Kepez Belediyesi ve İstanbul Beyoğlu Belediyesi'nin öğrenci değişim programı kapsamında düzenlediği gençlik kampına katılan 24 öğrenci, Antalya'nın tarihi yapıları ve turistik yerlerini gezecekler.

Kepez Belediyesi, İstanbul Beyoğlu Belediyesi'yle birlikte sürdürdüğü öğrenci değişim programı kapsamında bu yıl 24 öğrenciyi gençlik kampında ağırlıyor. Kepez Belediyesi ve İstanbul Beyoğlu Belediyesi'nin karşılıklı yürüttüğü öğrenci değişim programıyla, bir hafta boyunca Antalya'nın tarihi ve kültürel yerlerini gezecek olan 24 öğrenci, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy'u makamında ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Kepez Belediyesi olarak, gençleri eğitimle birlikte, sosyal aktiviteler içerisinde yetiştirmek istediklerini, bu nedenle de bu gibi projelere önem verdiklerini belirtti. Özsoy, Kepez Belediyesi olarak öğrencileri, bölgenin tarihi yapıları ve turistik yerleri hakkında gezi düzenleyerek, bilgilendireceklerini kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyoğlu Belediyesi Kepez Belediyesi İstanbul Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title