Haberler

Gençliğe, Tepkinizi Sandıkta Gösterin Çağrısı

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, Berkin Elvan’ın ölümünün ardından çıkan olaylarla ilgili vatandaşlara tepkilerini sandıkta göstermeleri çağrısında bulundu.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, Berkin Elvan'ın ölümünün ardından çıkan olaylarla ilgili vatandaşlara tepkilerini sandıkta göstermeleri çağrısında bulundu.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, bir yazılı açıklama yaptı. Gezi olaylarında yaralanan ve 269 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ailesine başsağlığı dileyen Ferudun Cevahiroğlu, açıklamada "Başka Berkin Elvan kardeşlerimiz ölmesin. Eylemlerimiz demokratik kurallar çerçevesinde olsun. Ülkemiz 30 Mart'ta yerel seçimlere gidecektir. Sevgili genç kardeşlerim, iktidar ile sorunu olanlar, hükümet ile sorunu olanlar, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ile sorunu olanlar tepkisini oy vermeyerek sandıkta göstersinler. Değerli genç arkadaşlarım bütün genç kardeşlerimin bütün Türk halkının ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin şunu bilmesini isterim ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti, laik, demokratik bir hukuk devletidir. Şeyhler müridler ve dervişler diyarı değildir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ihtilallar, devrimler ülkesi hiç değildir" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Berkin Elvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title