Haberler

Gençlere 'Temizlik Ve Besmele' Konulu Seminer Verildi

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde gençlere yönelik 'Temizlik ve Besmele' konulu seminer verildi.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından Bilgi Evleri'nde eğitim gören öğrencilere yönelik Değerler eğitimi kapsamında 'Temizlik ve Besmele' konulu seminer verildi.

Belediye Meclis toplantı salonunda düzenlenen seminere Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, Toplum sağlık merkezinde görevli Pratisyen Doktor Ayşe Demirbaş, Eğitimci- Yazar Mustafa Karadağlı, bilgi evi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Programda Toplum Sağlık Merkezinde görevli Pratisyen Doktor Ayşe Demirbaş katılımcılara temizlik ve hijyen konularını anlattı, ardından dini konular hakkında ise Eğitimci- Yazar Mustafa Karadağlı dini bilgiler verdi.

Seminer ile ilgili bir değerlendirme yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı "2015-2016 eğitim öğretim döneminde belediyemizde gençlik evleri ve bilgi evleri düzeyinde eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Bilgi evlerinde 4'üncü sınıftan 8'inci sınıfa kadar, gençlik evlerimizde ise lise düzeyi ve mezun gençlerimize dönük çok çeşitli içerikleri olan eğitim çalışmaları sürdürüyoruz. Bilgi evimizde uzmanlarımızdan konferanslar, öğrenci çalışmalarımızdan çeşitli şiirler, ilahiler, resim çalışmaları, karikatür çalışmaları onun dışında uzmanlardan konuyla ilgili çocuklarımızı eğitecek bilgiler alıyoruz" dedi.

Seminer öğrencilerin sorularıyla devam ederken buluşmanın ardından Bilgi Evi öğrencilerine yönelik yine değerler eğitimi kapsamında ilahiler seslendirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ayşe Demirbaş Bilgi Evleri Şanlıurfa Siverek Eğitim Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title