Haberler

Gençlerden sürdürülebilir geleceğe katkı

Güncelleme:

Akçansa tarafından maden sahalarının biyolojik değerlerini artırmayı amaçlayan 'Biyoçeşitlilik Proje Yarışması' ikinci kez Türkiye'de gerçekleştirildi.

Tüm Türkiye'den toplam 30'a yakın projenin yarıştığı yarışmanın birincilik ödülü İstanbul Teknik Üniversitesi, İkincillik ödülü Gazi Üniversitesi, üçüncülük ödülü ise Çanakkale 18 Mart Üniversitesi öğrenci ve akademisyenlerine verildi.

Akçansa'nın, üniversite öğrencileri tarafından maden sahalarının biyolojik değerini artırmayı amaçlayan projeler üretilmesi ve öğrencilerin bu yöndeki farkındalıklarının artırılması amacıyla düzenlediği Biyoçeşitlilik Proje Yarışması ikinci kez gerçekleşti.

Bu yıl Türkiye'de ikinci kez gerçekleştirilen Biyoçeşitlilik Proje Yarışması'nın sonuçları, Conrad Otel'de düzenlenen ödül töreninde açıklandı. Yarışmaya tüm Türkiye'den 30'a yakın proje katıldı ve 3 proje finalde yarışmaya hak kazandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gazi Üniversitesi Akçansa Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title