Haberler

Gençlerden 'Askıda Ekmek' Projesi

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde "Gelecek Gençlerde, Gençler Vezirköprü’de" projesi başlatan geçlerin ilk icraatı "Askıda Ekmek" projesini uygulamaya koymak olduğu belirtildi.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde "Gelecek Gençlerde, Gençler Vezirköprü'de" projesi başlatan geçlerin ilk icraatı "Askıda Ekmek" projesini uygulamaya koymak olduğu belirtildi.

Vezirköprü Gençlik Platformu'nun ilk projesinin Başkan Fatih Kürşat Köylüoğlu'nun startı ile başladığı ve ilk gün 120 ekmek toplandığı açıklandı. Askıda Ekmek projesi kapsamında başlatılan kampanya ile ilçede yardıma muhtaç insanlara kendilerini rencide etmeden yardımcı olmanın hedeflendiği açıklandı. İlçedeki fırınlarda başlatılan kampanya kapsamında 2 ekmek alanın 3 ekmek parası vermesi halinde 1 ekmeğin askıda ilan edildiği, ihtiyacı olanlara o ekmeğin bedelsiz verildiği kaydedildi. Bu tür uygulamaların devam edeceğini dile getiren Platform Başkanı Fatih Kürşat Köylüoğlu ilk uygulamanın 2 fırında başladığını, amaçlarının ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmak olduğunu söyleyerek kendilerine destek olan fırıncı, unlu mamul üreticilerine ve vatandaşlara teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vezirköprü Samsun Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title