Haberler

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özdilek, Ankara Medyasından Destek İstedi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek Bugün İlhan Cavcav tesislerinde Ankara medyası ile kahvaltıda buluştu.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek Bugün İlhan Cavcav tesislerinde Ankara medyası ile kahvaltıda buluştu.

Toplantıya Ankaraspor medyası, Mehmet Özdilek Gençlerbirliği yönetim kurulu üyeleri, Basın ve yayından sorumlu as başkan Enis Safi ve Kulüp Saymanı Arif Ölmez katıldı.

Basın mensupları ile gerçkleştirilen sohbet kahvaltısında, Gençlerbirliği yönetim kurulu üyesi Basın ve yayından sorumlu as başkan Enis Safi, "Takımımız hergün daha iyiye gidiyor. Sizin destek olmanızı istiyoruz. Kulübümüzde artık her şey açık ve şeffaf olacaktır, "dedi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise İstanbul basınını iyi tanıyordum artık Ankara basınını da tanımak istiyorum diyerek, medyadan destek istedi.

Özdilek, Gençlerbirliğine geliş sürecini ve başka konulardada sohbette açıklamalarda bulundu. "Geliş sürecim çok çabuk gelişti. Geçen pazartesi geldim ve 3 gün sonra Elazığ'a gittik, geldik ardından kupa maçına çıktık. Bu kahvaltıyı daha önceden planlıyordum ama bu sebeplerden dolayı yapamadık, "dedi.

Gençlerbirliği lokomotif bir kulüp, olduğunu ve bulunduğu yeri hak etmediğini belirten Mehmet Özdilek sohbette konuşmasına şu şekilde devam etti, "Bu süreçten en kısa sürede çıkacağız. Buraya gelirken hiç şüphe etmedim. Antalyaspor'a da 8.hafta gitmiştim, 2 puanları vardı. Gençlerbirliği'ne de 8. haftada geldim, 4 puanı vardı. Biz yeni sürece çok İyi başladık. Maalesef Türkiye'de nasıl başladığın değil nerede bitirdiğin önemli..! Allahtan çok iyi bir başlangıç yaptık, devamı gelecektir" diye konuştu

24 saatimi Gençlerbirliği'ne veriyorum diyen Özdilek,"Benim için her yerde çalışmak önemli ve çalışmaya önem veren bir insanım. Çalışmalarımızın saha sonuçları ile taçlanması gerekiyor. Sonuçta başarıyı neticeler gösteriyor. Zor ve stresli anları seven bir insanım. Kimse de iyi giden bir takımı bir başkasına emanet etmez. İşler kötü gidince farklı yollara başvurulur. Oyuncu grubuma inanıyorum. Bir çok şey değişecek, el birliğiyle takımı yukarıya taşıyacağız ifadesinde bulundu.

Eleştirilere açık olduğunu belirten Mehmet Özdilek, "Basını bilgilendirmek benim için çok önemli. Her zaman söylüyorum, açık ve net olmak lazım. Yeni bir yola çıktık ve çok heyecanlıyım. Bu yola başlarken heyecanım biterse bu mesleği bırakırım diye düşündüm. Elimdeki oyunculara bakarsak, Türkiye'deki en iyi oyuncu kadrosuna sahibim. Sadece bir maç kazanmakla olmaz. Devamını getirmek önemli. Yetenekli oyuncular var, özgüvenlerini geri kazanıyorlar. Buraya gelmeden önce Metin Hoca'yı aradım. Bırakıp bırakmadığını sordum. Benim için etik değerler çok önemlidir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özdilek İlhan Cavcav Ankaraspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title