Haberler

Gençlerbirliği, Petrovic ve Serkan Kurtuluş'u Renklerine Bağladı

Güncelleme:

Gençlerbirliği, Sırbistan Milli Takımı oyuncularından Radosav Petroviç ve Galatasaray'dan Serkan Kurtuluş'u üç yıllığına renklerine bağladı.

Gençlerbirliği KULÜP BAŞKANI CAVCAV SERKAN UMARIM BENİM GİBİ GENÇLERBİRLİĞİ'NİN DEĞİŞMEZ OYUNCUSU OLUR

RADOSAV PETROVİC İYİ BİR TAKIMA GELDİĞİME İNANIYORUM

SERKAN KURTULUŞ GENÇLERBİRLİĞİ'NE BEYAZ BİR SAYFA İÇİN GELDİM

Gençlerbirliği, Sırbistan Milli Takımı oyuncularından Radosav Petroviç ve Galatasaray'dan Serkan Kurtuluş'u 3 yıllığına renklerine bağladı.

Başken temsilcisi Sırbistan Milli Takımı oyuncusu Radosav Petroviç ve Galatasaray'dan sağ bek Serkan Kurtuluş ile 3'er yıllık sözleşme imzaladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, kulüp başkanı İlhan Cavcav ve basın sözcüsü Enis Safi de katıldı.

Geçen sezon İngiltere Premiere Ligi'nde mücadele eden ancak ligden düşen Blackburn Rovers takımında forma giyen Sırp oyuncu, orta sahada defansif ağırlıklı görev yapıyor. Radosav Petroviç, Dusco Tosiç ve Dejan Lekiç'in ardından, Başkent temsilcisinde oynayacak üçüncü Sırp oyuncu olacak. 23 yaşında ve 1.93 metre boyundaki Petroviç, kariyeri boyunca Jedinstvo, Obrenovac ve Partizan takımlarında forma giydi.

En başarılı sezonlarını Partizan'da geçiren Petroviç, 2009'dan bu yana İngiltere Premiere Ligi'nde mücadele ediyordu. Sırbistan U-21 takımında 3 kez forma giyen genç futbolcu, 27 kez de Sırbistan A Milli takımında görev yaptı.

Törende konuşan Kulüp başkanı İlhan Cavcav, geçen sezon başarılı bir performans sergilemesine rağmen ilerlemiş yaşı nedeniyle Herve Tum'u gönderdiklerini söyleyerek, Çok değerli, çok profesyonel, ben 35 senelik futbol hayatımda da yaşı 37 olmasına rağmen ilk hatayım yaptığımı kabul ediyorum dedi.

Yasin Öztekin'in Trabzon spor'a transferine ilişkin mukavelesinde yer alan bin 500 euro ödemesi halinde gitmesinin söz konusu olduğunu belirterek, yıldız oyuncunun Trabzon spor'a transfer olduğunu kaydetti.

Cavcav, yeni transferleden Radoslav Petroviç'e bonservis bedeli olarak 1 milyon 325 bin lira, Serkan Kurtuluş'a ise 600 bin lira ödediklerini açıkladı.

Genç oyuncu Serkan Kurtuluş'a transfer ücreti konusunda üzülmemesi gerektiğini ifade eden Cavcav, Geçen sezon Oktay'ı Samsun spor'dan bonservis bedeli ödemeden aldık. Kendisyle 250 bin liraya anlaşmıştık, mukavelesi de 3 yıldı fakat geçen yıl gösterdiği başarılı oyundan dolayı mukavelesini otomatik olarak 500 bin liraya çıkardık. Ondan talep gelmeden bizim yaptığımız bir iyileştirmeydi. Serkan aldığı paraya hiç bakmasın. Onun takıma gelişi 3 sene değil benim gibi İnşallah 30-35 yaşına kadar Gençlerbirliği'nin değişmez elemanı olur dedi.

Sırp oyuncu Radosav Petroviç ise açıklamasında, Türk futbolu ve Gençlerbirliği hakkında daha önce Ermin, Ante, Tosic ve Lekiç'le konuştum ve bana çok iyi şeyler söylediler. Türk futbolu adına da takip ettiğim gibi bilgiler aldım dedi.

Genç bir oyuncu olduğunu belirten Sırp oyuncu, Yol kat edebileceğim bir kulübe geldiğime inanıyorum. Bu kulüple sözleşme imzalayarak gerek antrenmanlarda gerekse maçlarda tüm performansımı sahada yansıtacağıma inanıyorum şeklinde konuştu.

Serkan Kurtuluş da transferinde emeği geçenlere teşekkür etti. Galatasaray camiasına, yönetimine ve teknik heyetine de çok teşekkür ediyorum diye konuşan Kurtuluş, Çok mutluyum. Burada kendimi geliştirebileceğime inanıyorum. Benim için beyaz bir sayfa hem Gençlerbirliği açısından hem de benim açımdan takıma katkı sağlayacağımı düşünüyorum. Kulüp yapısı itibarıyle mükemmel bir kulüp ifadelerini kullandı.

GENÇLERBİRLİĞİ KULÜP BAŞKANI İLHAN CAVCAV 2012-13 SEZONUNDA TRABZONSPOR'UMUZU ŞAMPİYONLAR ARASINDA GÖRMEK EN BÜYÜK ARZUM

CAVCAV "2012-13 SEZONUNUN İÇERİSİNDE DEĞERLİ BASIN MENSUPLARIMIZIN YAZACAĞI OLUMLU YAZILAR BİZE 2011-12 SEZONUNU UNUTTURACAKTIR

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Anadolu kulüplerinin temsilcisi Trabzon spor'dur. 2012-13 sezonunda Trabzon spor'umuzu da şampiyonlar arasında görmek en büyük arzum dedi.

Cavcav, Beştepe Tesisleri'nde gerçekleştirilen yeni transferler Sırp orta saha oyuncusu Radosav Petroviç ve Galatasaray'dan sağ bek Serkan Kurtuluş'un imza töreninde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Türk futbolunda 2011-12 sezonunda yaşanılan sıkıntıları Gençlerbirliği başta olmak üzere bütün kulüplerin bünyesinde hissettiğini dile getiren Cavcav, Bu da futbolumuza çok büyük zarar verme durumundadır. Ankaramızın temsilcileri başta olmak üzere basınla ilgili bütün arkadaşlarıma bir duayen başkan olarak söylüyorum; herkese büyük işler düşmekte. Birlik ve beraberliği ihtiyacımız olduğu 2012-13 sezonunun içerisinde değerli basın mensuplarımızın yazacağı olumlu yazılar, yapacağı olumlu girişimler, bize 2011-12 sezonunda olan hadiseleri unutturacaktır. Her şeyden evvel bu futbolumuzda çok önem taşımaktadır. Özellikle bu geçici dönem olan bu sezonda olumlu yazılar yazmalarını ve seyircilerimize statlara gelecek söyleyişlerde bulunmalarını diliyorum şeklinde konuştu.

Trabzon spor'un Türkiye'de şampiyonluğa oynayan ve büyük taraftarı olan bir takım olduğunu belirten Cavcav, Anadolu kulüplerinin temsilcisi Trabzon spor'dur. Çünkü ben ilk defa Kulüpler Birliği'ni kurduğum zaman Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerimiz bu birliğe katılmamışlardı ama Trabzon spor, Anadolu takımımız olması nedeniyle bizim topluluğumuza katıldı. Bu itibarla ben her zaman Trabzon spor'a saygı ve seygi duyuyorum. İnşallah 2012-13 sezonunda Trabzon spor'umuzu da şampiyonlar arasında görmek en büyük arzum ifadelerini kullandı.

Cavcav, Ankaragücü'nün küme düşmesi nedeniyle Ankara'da tek takım kaldıklarını ifade ederek, Bunun için Ankara'yı en iyi şekilde temsil edebilmek ve Ankaralı spor severlere iyi maçlar çıkartarak, çok az olan seyircimizin bundan böyle maçlarımıza katılmasını arzu ediyorum dedi.

Bütün Ankaralılara ve değerli taraftarımıza sesleniyorum diye konuşan Cavcav, Gençlerbirliği maçlarını yalnız bırakmasınlar, sporcularımızı teşvik etsinler. Eğer bu birlik ve beraberlik içerisinde bütünleşirsek 27 kişilik kadro içesinden bütün arkadaşlarımız hak ederek sahaya çıkarlarsa hem futbolcularımızın hakkını yememiş hem de onları çok iyi şekilde kulübümüzde seyircimize iletmiş olacağız ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin Cavcav'a medyanın 2012 yılındaki tavrına ilişkin sözlerini hatılatarak, Bu süreçler içesinde bakıldığı yöneticilerin hiç mi hatası yok şeklinde sorusu üzerine Cavcav da, Yöneticiler hatalı bir söz söyleyebilir, hatalı bir söz söyleyebilir ancak basınımızın bazı şeyleri görmemesi lazım. Ben öyle arzu ediyorum çünkü basını bütün Türkiye okuyor. Kulüp başkanlarının söylediği eğri veya doğru bütün kelimeyi Türkiye basınının hepsi aynı anda yazmıyor ya iki gazetemiz ya da 2 gazetemiz yazıyor. veya çok değerli yorumcularımız Türkiye'ye hitap ediyor. Bunlar hem kulüpler zarar verdiği gibi umumi olarak seyircinin maçlara gelmemesini ve seyrcinin maçlardan soğumasına neden oluyor. Basınımıza ben her zaman saygı duydum gene de saygı duyuyorum benim şahsi bir görüşüm bu. Eğer bizlerin ifade etmiş olduğu bir şey yanlışsa eğer benle mülakat ediyorsanız bize söylemeniz lazım. 'Ya İlhan Abi böyle söylüyorsunuz ama bak burada yanlışsın' demelisiniz. Herkes yanlış yapabilir cevabını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serkan Kurtuluş İlhan Cavcav Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title