Haberler

Gençlerbirliği'ne Veda Eden İrfan Buz: "Herkese Teşekkür Ederim"

Ercan ATA - ANKARA / DHA Gençlerbirliği'nde görevden alınan teknik direktör İrfan Buz, bazı şeyler kötü gittiği zaman yaşanan bu durumların normal olduğunu söyledi.

Ercan ATA - ANKARA / DHA

Gençlerbirliği'nde görevden alınan teknik direktör İrfan Buz, bazı şeyler kötü gittiği zaman yaşanan bu durumların normal olduğunu söyledi.

Ligde alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından Gençlerbirliği takımında ki teknik direktörlük görevine son verilen İrfan Buz açıklamada bulundu. Bu şerefli göreve dördüncü hafta başladıklarını dile getiren Buz, "4 puanla başladık. 22 puanla devreyi tamamladık. Öncelikle karakterli futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Beraber olduğumuz dönem benim için gayet keyifli geçti. Bu şerefli görev bize başkanımız verdi. Bu süreçte yöneticilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Geride kalan haftalarda oynadıkları bazı maçlarda kötü bazılarında iyi oynadıklarına inandığını dile getiren Buz, "Kupada da çeyrek finale çıktık. Buda bizi gururlandıran bir durum. Dün akşam ki maça gelince moralli çıktığımız bir maçta öne geçtik ama sonuçta galip gelemedik. Futbol bu maalesef kaybettik bu maçı. Bunun ardından da ayrılık oldu. Bazı şeyler kötü gittiği zaman futbolcuları değiştiremeyeceğinize göre teknik adam değişmek zorunda kalacak, burada da böyle oldu" dedi.

Ayrılık teklifinin İlhan Cavcav'dan geldiğini dile getiren Buz, başkanla görüştükten sonra ayrılma kararı aldıklarını, yardımcılarının da takımdan ayrıldığını kaydetti.

Daha sonra İrfan Buz futbolcularla kısa bir görüşme yaptıktan sonra oyuncularla vedalaşarak kulüpten ayrıldı. Öte yandan kulüp başkanı İlhan Cavcav ise kulüp çıkışı basın mensuplarının sorularını cevaplamadı.

Edinilen bilgiye göre ise yeni teknik direktör adayının Mesut Bakkal olduğu, başkan İlhan Cavcav ile Mesut Bakkal arasında bir görüşme yapıldı, neticenin yarın belli olacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mesut Bakkal İlhan Cavcav İrfan Buz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title