Haberler

    Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye Cevap

    Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Hakan Kaynar, bugünkü demecinden sonra Fenerbahçe'ye bir cevap daha verdi.

    Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Hakan Kaynar, bugün yayınlanan demecinde, Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçıyla ilgili olarak maçın hakemi Özgür Yankaya'nın performası konusunda olumlu temennilerde bulunduğu ifade etti.

    Hakan Kaynar, yaptığı yazılı açıklamada, bugün öğle saatlerinde yarın akşam Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe maçıyla ilgili demecini paylaştığını hatırlatarak, "Bu konuda Fenerbahçe’den gelen cevabı hayretle okudum. Demecimde maçı yönetecek olan Özgür Yankaya’nın yarınki performansına dair olumlu temennilerde bulunmuştum. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde bu demeci okuyanlarla söz konusu açıklamayı kaleme alanlar aynı kişilerse durum vahim demektir. Verdiğim demeci defalarca okudum ancak Fenerbahçe basın merkezinde çalışanların yazdığı gibi herhangi bir 'yakışıksız' ifadeye rastlamadım" ifadesine yer verdi.

    Kaynar, Fenerbahçe Spor Kulübü adına yapılan açıklamada, verdiği demecin amacımın maçın hakemini etki altına almak olduğu anlatılarak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

    "Zira ben tarihçiyim. Gençlerbirliği olarak 1 Mart 2014 tarihinde İstanbul’da oynadığımız maçı 2-0 kaybettik. Gollerin ikisi de penaltıdan gelmişti. Sadece bu bilgiye bakarsanız, herhangi bir maçın alalede sonucu gibi. Ama aynı maçın öncesinde, bütün hafta boyunca basında yayınlanan şu haberlerle birleştirdiğinizde bu sonucun hiç de alalede olmadığını iddia etmek sanırım "yakışıksız" olmayacaktır."

    Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Hakan Kaynar, açıklamalarını o dönemde gazetelerde yer alan bilgilerle desteklemeye çalıştı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Özgür Yankaya Hakan Kaynar Kadıköy Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title