Haberler

Gençlerbirliği'nde Başlamadan Gidenler

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal ve tecrübeli teknik adam Giray Bulak ile de Kemal Özdeş gibi yollar ayrılmıştı İlhan Cavcav, 34 yıllık kulüp başkanlığında 56 teknik direktör değiştirdi Başkent temsilcisinde 2007 2008 sezonunda 6 teknik adam görev yaptı.

MUSA SAMUR - Gençlerbirliği'nde sezon açılışının ertesi gününde teknik direktör Kemal Özdeş ile yolların ayrılması daha önce Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve Giray Bulak ile yaşanan benzer durumu akıllara getirdi.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre kırmızı-siyahlı kulübün başkanı İlhan Cavcav, 34 yıldır yaptığı görevde 56 teknik direktör değiştirdi.

Başkent kulübünün tecrübeli başkanı Cavcav, 56 teknik direktör değişikliğinin 3'ünü ise henüz sezon dahi başlamadan yaptı.

Aynı sezonda 6 hoca

Gençlerbirliği'ni 2002-2003 sezonunun ardından Avrupa arenasına taşıyan son teknik adam Ersun Yanal ile 2007-2008 sezonunda yeniden anlaşan İlhan Cavcav, Ganalı futbolcu Haminu Draman konusunda yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle yolları ayırdı.

Kırmızı-siyahlı takım Yanal ile yolların ayrılmasının ardından sezonun ilk maçına Fuat Çapa yönetiminde çıktı. Daha sonra bir dönem Galatasaray forması da giyen Reinhard Stumpf'u takımın başına getiren İlhan Cavcav sırasıyla Bülent Korkmaz, Mesut Bakkal ve Samet Aybaba'yı göreve getirerek, aynı sezonda 6 teknik adamla çalıştı.

Giray Bulak antrenmana bile çıkmadı

Gençlerbirliği'nde sezon başlamadan yollar ayrılan ikinci hoca ise Giray Bulak oldu.

Bulak ile 2011-2012 sezonu başında anlaşan başkent temsilcisinde, 18 gün sonra, Bulak takımla antrenmana bile çıkmadan yollar ayrıldı.

Bulak'ın ardından yeniden göreve getirilen Fuat Çapa, kırmızı-siyahlı kulüpte 2 sezon kalarak, başkent temsilcisindeki teknik direktör hareketliliğini az da olsa yavaşlattı.

Son örnek Özdeş

Tecrübeli başkan Cavcav'ın sezon başlamadan gönderdiği son isim ise Kemal Özdeş oldu.

Genç teknik adam ile anlaşılması üzerine 29 Mayıs'ta imza töreni düzenleyen kırmızı-siyahlı yönetim, 1,5 ay sonra ise Özdeş'in yönetiminde yapılan sezon açılış antrenmanın ertesi günü yolların ayrıldığını duyurdu. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

İlhan Cavcav Ersun Yanal Giray Bulak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title