Haberler

Gençlerbirliği'nde 3 Puan Coşkusu

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ikinci maçında Gençlerbirliği sahasında Torku Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından konuşan Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, "Hem maçı hem de 3 puan kazanmaktan daha iyisi olamaz, çok memnunuz" dedi.

Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ikinci maçında Torku Konyaspor'u sahasında 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, "Ligde olduğu kadar kupada da iddialı olduğumuzu kanıtladık" dedi.

Kupada Cizre deplasmanından 3 puanla ayrıldıklarını hatırlatan Şensoy, şunları kaydetti:

"Şimdi ise gruptaki en ciddi rakibimize karşı maçın başından sonuna kadar üstün bir oyunla güzel skor aldık. 3 puanı aldık. Bu maçta Gençlerbirliği'nin ruhuna uygun hareket ederek, genç futbolcularımızı görme fırsatı bulduk. Hem maçı hem de 3 puan kazanmaktan daha iyisi olamaz. Bundan teknik heyet olarak çok memnunuz, umarız kupadaki bu galibiyet ligde yine Torku Konyaspor'a karşı oynayacağımız maç öncesi moral depolaması olur. Umarız atmosferimizi, performansımızı lig maçına da yansıtacağız ve Cumartesi günü 3 puanla ayrılacağız."

TORKU KONYASPOR CEPHESİ

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise, "Söylenecek en doğru cümle son iki maçımızda özellikle kalemize gelen ilk topların golle sonuçlanması oluyor. Ondan sonra tekrar çıkarmak için uğraşıyoruz. İşin en göz alıcı tarafı bu, umarım bu dönem kısa geçer" dedi.

Maçın değerlendiren Kocaman, "4 gün içinde Gençlerbirliği'yle iki defa karşı karşıya geleceğiz. 4 gün öncesinde ilk karşılaşmamız kupadaydı. Buradaki temel amacımız gruptan bir üst tura geçmeyi hedeflerken öbür taraftan da ligde oynatamadığımız oyuncularımızı ve onların ne verebileceğini görmek. Alternatif oyuncu sayısını biraz daha çoğaltabilmek. Bu anlamda güzel şeyler oldu ama maçın sonucu istediğimiz gibi olmadı. Karşılaşmada girilen pozisyonları Gençlerbirliği değerlendirdi ama biz başaramadık. Maçın en basit anlatımı bence bu şekilde" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Türkiye Kupası Aykut Kocaman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title