Haberler

Gençlerbirliği Kafilesi Gaziantep'ten Üzgün Ayrıldı

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yaşamını yitirmesiyle Gaziantep spor karşılaşması için Gaziantep'te bulunan takım kafilesi, Ankara'ya döndü. Kulübün genel sekreteri Sinan Gürsoy, acı haberle yıkıldıklarını belirterek, "Babamızı kaybettik" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği takımı, kulüp başkanı İlhan Cavcav'ın ölüm haberini, Gaziantep spor maçı için Gaziantep'te konakladıkları otelde öğrendi. Cavcav'ın ölüm haberini, otelden karşılaşmanın yapılacağı stadyuma geçecekleri sırada öğrenen Gençlerbirliği kafilesi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun karşılaşmayı ertelemesiyle Ankara'ya dönmek için konakladıkları otelden ayrıldı.

Kulübün Genel Sekreteri Sinan Gürsoy, üzüntülü olduklarını kaydederek, şöyle konuştu:

"Bütün spor camiasının başı sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin inşallah. İlhan Cavcav için bir şeyler söylemeye kalksak 2- 3 gün sürer. Gençlerbirliği camiası olarak babamızı kaybettik. Tam maç için otelden çıkacağımız saatte, 11.20 gibi aldık acı haberi. Sağ olsun federasyon yetkilileri aradılar. İlhan Cavcav gibi duayen bir başkanın ölmesinden dolayı sportif faaliyetin yapılmasının uygun olmadığını onlar da bize ilettiler. Bizim de bu şartlar altında oynamamız zaten mümkün değil. Döneceğiz. Saat 14 uçağıyla bir bölümüz dönecek, geri kalan arkadaşlar ise akşam tarifeli seferle dönecekler."

Takım oyuncularından Taha Cengiz Demirtaş ise üzgün olduklarını ifade ederek, "Ben zaten alt yapıdan bu sene geçmiştim. Üzgünüz. Bir an önce takım olarak Ankara'ya dönmeye çalışıyoruz. Allah'tan rahmet diliyoruz, ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Bir an önce Ankara'ya gidip başkanımızın yanında olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

SELÇUK ŞAHİN: OLAYIN ŞOKUNU YAŞIYORUZ

Takımın tecrübeli oyuncularından Selçuk Şahin, çok üzüldüklerini ve olayın şokunu yaşadıklarını kaydederek, şunları söyledi:

"Tabi üzücü bir durum. Ne kadar da son dönemde, sağlık sorunları yaşasa da böyle bir haber almak bizi çok üzdü. Tüm spor camiasını, ülkemizin, Gençlerbirliği camiasının başı sağ olsun. Çok üzüldük, böyle bir durumda da oynayamayacağımıza karar verdik. Maç da zaten ertelendi. Türk futboluna çok şey vermiş büyük bir insanı, futbol anlamında bir lideri kaybettik. Olay çok sıcak. Olayın şokunu yaşıyoruz."

ORHAN ŞAM HÜZÜNLENDİ

Duygulanan oyunculardan Orhan Şam ise, İlhan Cavcav'ı çok sevdiğini ve onu çok arayacaklarını anlatarak, "Dünden beri zaten özellikle benim kafam çok yerinde değildi. Herkes için çok değerli ama bizim için yeri çok ayrı. Benim çocukluğum geçti burada. Çok seviyorduk kendisini. Rabbim rahmet eylesin. Onu çok arayacağız, çok özleyeceğiz. Ben çok seviyordum kendisini. Başkandan ziyade bir baba şefkati vardı kendisinde" şeklinde konuştu.

Üzgün oldukları gözlenen oyuncular, taksilerle Ankara'ya dönmek için havalimanına gitti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------

Gençlerbirliği kafilesi

Futbolcular

Sinan Gürsoy ile röp.

Taha Cengiz Demirtaş ile röp.

Selçuk Şahin ile röp.

Orhan Şam ile röp.

Oyuncuların otelden ayrılması

Oyuncuların taksilere binmesi

Genel ve detay görüntüler

(Haber: Mücahit YOLCU-Kamera: Ahmet ÖZER/GAZİANTEP DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gençlerbirliği Gaziantepspor İlhan Cavcav Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title