Haberler

Gençlerbirliği, Fenerbahçe'yi "Ankara'nın Bağları" Şarkısıyla Gönderdi

Güncelleme:

Gençlerbirliği, evinde Fenerbahçe'yi 2-1 yendi. Statta, maçın bitimiyle birlikte "Ankara'nın Bağları" şarkısı çalındı.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolundaki tüm dengeleri bir kez daha değiştiren Gençlerbirliği'nde maçın ardından büyük bir sevinç yaşandı.

ANKARA'NIN BAĞLARI

Geçtiğimiz hafta Kadıköy'de Galatasaray'ı 1-0 yendiği maçın ardından Göksel'den "Acıyor" şarkısını çalan Fenerbahçe'ye bu kez de Ankara'da bir sürpriz yapıldı. Maçın hemen ardından "Ankara'nın Bağları" şarkısını çalan Gençlerbirliği'nde bazı oyuncular da şarkıya eşlik etti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (46)

hakem penaltı vermedi mimobilWeb@haberler.com:

Yazık hakem penaltı vermedi kaç hafta oldu maç kazanamyor...

20
7
yanıtYanıtla
SinopluMobil-IOS:

Helal olsun genclere

16
8
yanıtYanıtla
realite:

EİNSTEİN NE DEMİŞ'''' defalarca yapılan aynı uygulamalardan farklı sonuçlar beklemek aptalların işidir''''. . . haftalardır kazma emenike ile sow dan gol yok hala ilk 11 deler her hafta patlayacaklar . . . yazıklar olsun kınayakın. . . başkan ve hoca. .

22
0
yanıtYanıtla
YorumcumobilWeb@haberler.com:

Beşiktaşım adım adım şampiyonluğa...

7
12
yanıtYanıtla
yediler:

cikcikler kendileri etek giydiler kendileri oynadılar yani zaten kendileri hep diyolarya biz bize yeteriz diye. . evet çok doğrulan bu cikcikler hakkaten biribrirlerine yetiyolar

17
1
yanıtYanıtla
AlpMobil-IOS:

İşte böyle her sene böyle ha kah kah kah şampiyon cim bom

13
4
yanıtYanıtla
eziklermobilWeb@haberler.com:

Genclerbirligine noluyor 6sye sarki gonderiyoruz da gencler kim oluyor 6snin avukatligini yapiyor Bir ulkede hangi takimdan en cok nefret ediliyorsa o takim o ulkenin en buyuk takimidir -diego maradona

5
6
yanıtYanıtla
FenevliMobil-ANDROID:

Aziz baba halis'e para mara verseydin,, naptınn

6
5
yanıtYanıtla
ReisMobil-ANDROID:

demekki ne oldum denmemeli ne olacağım denmeli

10
1
yanıtYanıtla
xxxxmobilWeb@haberler.com:

Bu sene sampiyonlugu bjk haketti..Stadi olmadigi halde bu kadar puan toplayan bir takima sampiyonluk yakisir..

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title