Haberler

Gençlerbirliği'den Bedavaya Giden Petrovic'in Bonservisi 60 Milyon Euro

Güncelleme:

Gençlerbirliği'nin bedavaya elden çıkardığı Sırp oyuncusu Radoslav Petrovic, Sporting Lizbon'la anlaştı. 27 yaşındaki oyuncunun serbest kalma bedeli 60 milyon Euro.

Türkiye'de transferden en çok kazanan kulüplerin başında gelen Gençlerbirliği, bu kez tarihi bir hata yaptı.

Başkent ekibinin geçen sezon bedavaya elden çıkardığı Sırp ön libero Radoslav Petrovic, yılın en büyük transfer anlaşmalarından birine imza attı.

SERBEST KALMA BEDELİ 60 MİLYON EURO

27 yaşındaki oyuncu, Cristiano Ronaldo, Luis Figo, Nani ve Peter Schmeichel yıldızları dünya futboluna armağan eden Sporting Lizbon'la sözleşme imzaladı.

Gençlerbirliği'nden sonra gittiği Dinamo Kiev'de gösterdiği başarılı performansla Sporting'e transfer olan Petrovic'in yeni bonservis bedeli ise tam 60 milyon Euro. (198 milyon TL)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (4)

aracı:

Veren olursa serbest kalma şartı 60 milyon yani demek istenmişki kimse bu parayı buna vermez buda kulübe kalır emekli olur gider

10
0
yanıtYanıtla
Ankara Gop:

Yaşlandı ilhan amca, bayram namazlarında görür babamla sohbetlerini dinlerdim, babam rahmetli oldu, ilhan amca da yaşlandı, o öyle hata yapmaz ama diğer yöneticiler yapmıştır.

6
3
yanıtYanıtla
BİR VATANDAŞ:

bu sitede artık haber falan izlenmez, okunmaz kardeşim. bu ne biçim reklam uygulaması. .

8
0
yanıtYanıtla
KSK:

YAA HARBIDEN SACMA SACMA HABER YAPMAYIN BEDAVAYA GİTMİŞTE DEĞERİ 60 MİLYON OLMUŞ SERBEST KALMA BEDELİ BİR FUTBOLCUNUN DEĞERİ DEĞİLDİR EY BUNU YAZAN GAZATECİ !!!!!! ATIYORUM FUTBOLCUNUN DEĞERİ 10 MİLYON EURO DUR AMA TAKIMI DERKİ BAK KARDEŞİM DEĞERİ BU KADAR AMA BIZE COK LAZIM BU OYUNCU O YUZDEN DEGERINI VERSENDE ALMAMAN ICIN FIYATI BU KADAR YUKSEK KOYUYORUMKİ ALMAMAN ICIN ANLAMINDA. YANI DEGERI FALAN DEGIL BU. ORNEK IBRAHIMOVICIN DEGERİ 15 MİLYON EURO AMA SERBEST KALMA BEDELİ 60 MİLYON EURO

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title