Haberler

    Gençlerbiriği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

    Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, ''Gençlerbirliği'nin parası var, parası var diye diye, bizim parayı bitirdiler'' dedi.

    Cavcav yaptığı açıklamada, herkesin Gençlerbirliği'nin parasının olduğunu konuştuğunu dile getirerek, "Parası var, parası var diye diye bizim parayı bitirdiler Allah'a şükür, millet söyleye söyleye bitirdi" ifadelerini kullandı.

    Kırmızı-Siyahlı kulübün kasasında yaklaşık 13-14 milyon avro bulunduğunu ifade eden İlhan Cavcav, "Bu para da bir Emenike'nin bedeli bile değil. Sow 20 milyon avro deniyor. Bizim kasamızda böyle bir para da yok" ifadelerini kullandı.

    İlhan Cavcav, kadroda sözleşmesi devam eden 9 futbolcudan 6’sını Mehmet Özdilek’in istemediğini ve bunun kendilerine yüksek maliyet oluşturduğunu söyleyerek şu açıklamalarda bulundu:

    Mehmet Özdilek ile 2 yıllık anlaşma yaptık. Anlaşmaya ayrılık durumunda iki tarafın da tazminat istemeyeceği konusunda şerh kondu. Biz Mehmet Bey'in işine son vermedik. Hocamız sözleşmesi devam eden 9 futbolcumuzun 3'ünü istiyor, 6'sını istemiyor. Bu da bize bir külfet daha getiriyor.”

    Mehmet Özdilek’in ayrılığı konusuna da açıklama getiren kırmızı siyahlı kulübün başkanı, “Biz de bütçemizin kendisinin istekleri için yeterli olmadığını söyledik.Bir daha düşünmek için fırsat istedi. Bu sabah kendisine sordum, kararının ayrılmak olduğunu iletti. Biz Şifo Mehmet'ten fevkalede menunuz. Bu kadar zamandır başkanlık yaptım böyle işini seven hocayla çok nadir çalıştım. Gittiği yerde mutlaka başarılı olacaktır. Kendisiyle öpüşerek hatta birbirimize hakkımızı karşılıklı helal ederek ayrıldık" ifadelerini kullandı.

    Türkiye Futbol Federasyonu’nun almış olduğu 5+3 kararını değerlendiren İlhan Cavcav, “Federasyon önceden yabancı sınırlamasında 6+2 kararı alacağını ifade etmesine, 15 kulübün de bunu istemesine rağmen 5+3 kararı aldı. 3'ü kulübede oturacak. Bu karar kulüplerimize daha zor duruma soktu. Uzun yıllar futbolun içinde olan bir spor adamı olarak, teknik adamlık rütbem de olsaydı 5 sahada 3 kulübede tutmazdım. Bu 3'ü ha kulübede olmuş ha dışarda. Kulüp başkanlığı da yapmış Federasyon Başkanı Demirören'in bunu anlamamasını şaşkınlıkla karşılıyorum. Ancak bizim federasyonumuz, karar almıştır bizlere uygulamak düşer" dedi.

    İlhan Cavcav ayrıca kadrolarında 12 yabancı futbolcu olduğunu söyleyerek, Kulusic, Zec ve Gosso'nun ise anlaşmalarının bittiğini, bu oyuncuları istemeyerek göndereceklerini söyledi.

    Yeni sezonda çalışacakları isim konusunda henüz karar vermediklerini söyleyen Cavcav, Basında yer alan Rıza Çalımbay, Kemal Özdeş, Mustafa Kaplan gibi isimlerle birlikte başka adaylarında olduğu bilgisini verdi.

    Görüştükleri isimler konusunda herkesin bir fikir verdiğini belirten İlhan Cavcav, “Bir eski futbolcumuz telefon ediyor, 'biri var' diyor. Herkes bir şey söylüyor. 'Görüştüğünüz iyi değil' diyor. Kimi 'iyi', kimi 'kötü' diyor diyorum, 'ben yalan söyler miyim' diyor. Sen söylemiyorsun öbürü söylemiyor. Evet benim bir hatam var, insanlara güvenen, inanan, ağzından çıkan söze itibar eden bir insanım. Bunun da acısını maalesef hep çekiyorum. Ama 40 senelik kani olur mu yani. Ben kimseyi, 'bana muhalif ya da kötülük yapmak istiyor' diye düşünmedim, düşünemiyorum. Başka biri telefon ediyor 'Sergen Yalçın' diyor. 'Abi hemen getireyim' diyor. Diğeri 'Prosinecki' diyor. 'Şöyle adam böyle adam' diyor, 'Kayserispor düştü yazık oldu' diyorum. 'Abi sen bakma' diyor. Bizim getireceğimiz hoca mutlak suretle mevcut oyuncularımıza değer vermeli. Gençlerimizi Türk futboluna kazandıracak teknik direktör arayışımız devam ediyor. Henüz karar vermedik, İlk fırsatta yönetimi toplayacağım ve alacağımız kararla kimle anlaştığımızı da kamuoyuna açıklayacağız." diye konuştu.


    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mehmet Özdilek İlhan Cavcav Moussa Sow Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title