Haberler

Gençler ve Yıldızlar Voleybol Turnuvası Devam Ediyor

Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde Ortaokullar arası bayanlar Yıldız Kız, Yıldız erkek, Genç kızlar, Genç erkekler, voleybol turnuvası başladı.

Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nde Ortaokullar arası bayanlar Yıldız Kız, Yıldız erkek, Genç kızlar, Genç erkekler, voleybol turnuvası başladı. Recep Gürbüz Kapalı spor salonunda gerçekleşen müsabakalar devam ediyor.

Gençlik Spor ilçe müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Ortaokullar arası Yıldız kızlar ve Yıldız Erkekler ile, Genç kızlar ve Genç erkekler Voleybol turnuvası devam ediyor.

Yıldız Kızlarda; Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Erkunt Traktör Ortaokulu, Sülekler Şehit Semih Aldemir Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Büyükköy Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Bozova Şehit Öğretmen Metin Kaynar Ortaokulu, Arif Cebeci Ortaokulu, Fikriye-Ramazan Yalçın Ortaokulu ve Yazır Fevziye Polat Ortaokulu katılıyor.

Yıldız erkeklerde; Bozova Şehit Öğretmen Metin Kaynar Ortaokulu, Yazır Fevziye Polat Ortaokulu ile Dereköy Ortaokulu katılıyor.

Genç kızlarda; Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Korkuteli Temel Lise, Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi, Korkuteli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katılıyor.

Genç erkeklerde; Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi, Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Korkuteli Özel Temel Lise, Korkuteli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katılıyor.

Recep Gürbüz Kapalı spor salonunda gerçekleşen karşılaşmalarında Cumhuriyet Ortaokulu, Bozova Şehit Öğretmen Metin Kaynar Ortaokulunu 2-0, Yazır Fevziye Polat Ortaokulu, Fikriye -Ramazan Yalçın Ortaokulunu 2-0 yendi.

Genç kızlarda, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesini 2-0, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 2-0 yendi.

Gençlik ve Spor ilçe müdür vekili Hasan Karatopak, Kapalı spor salonunda başlayan tüm karşılaşmaları seyrederek okullara başarılar diledi.

Karatopak, "turnuvaya katılan tüm ortaokul öğrencilerine teşekkür ediyorum. Turnuvaya katılarak geleceğimize ışık tutan tüm gençlerimizi gönülden tebrik ediyorum. Biz çocuklarımıza sporu sevdirmek, spor ahlakını aşılamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu salonlar ya da futbol sahaları kapısına kilit vurulsun diye yapılmıyor. Bu salonlarda minik yavrularımız maç yaparak müthiş bir atmosfer yaşıyorlar. Miniklerimiz sporu bizde daha çok fazla seviyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Antalya Kaynar Bozova Yerel Haberler

title