Haberler

Beylikdüzü'nde Gençler Şölende Doyasıya Eğlendi

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesinin bu yıl ilk kez düzenlediği Gençlik Şöleni, bütün bir yılın stresini atmak isteyen gençlere eğlence dolu bir gün yaşattı.

Süper FM Radyo Müdürü DJ Duygu Özkan'ın performans sergilediği etkinlikte, hep bir ağızdan şarkılar söylendi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilmesi planlanan Gençlik Şöleni'nin bu yıl ilki gerçekleşti. Beylikdüzü Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen etkinlikte, gençler için ücretsiz wi-fi noktası da kuruldu. Gençler, "gençlikbeylikdüzünde" etiketiyle eğlenceden renkli kareleri sosyal medya üzerinden paylaştı.

İlk olarak ilçede başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni ile başlayan etkinlikte, okullarını birincilik ile bitiren ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, ödül ve başarı belgelerini, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Çanakçı, Beylikdüzü Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fidan Gül, Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Erhan Bayladı ve Meclis Başkan Vekili Ömer Şatır' ın elinden aldı. Törende, farklı branşlarda derece alan gençler de ödüllendirildi. Ardından Beylikdüzü'ndeki lise öğrencileri tarafından oluşturulan amatör müzik gruplarının sahne aldığı şenlikte, gençler seslendirdikleri pop, rap ve rock gibi çeşitli dallarda eserlerle coşku dolu anlar yaşattı.

"Beylikdüzü'nün iftiharısınız"

Gençlere, il dışında olması sebebiyle sosyal medya hesabı üzerinden mesaj gönderen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, "Sevgili gençler, uzun zamandır sizlerle birlikte planladığımız gençlik şöleninde yine sizler için daha yaşanabilir bir kent inşa edebilmek için katıldığım belediyeler toplantısı nedeniyle aranızda olamıyorum. İnanıyorum ki Duygu Özkan sizlere bütün bir yılın yorgunluğunu unutturacak bir program yaşatacaktır. Unutmayın her biriniz Beylikdüzü'nün yüzü, Beylikdüzü'nün geleceği, iftiharısınız. Sizlerle gurur duyuyorum" ifadelerinde bulundu.

"Seneye çok daha geniş kapsamlı olacak"

Etkinliğin, seneye çok daha geniş kapsamda hayata geçirileceğini dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Erhan Bayladı da, "Soma'da gerçekleşen maden faciasından ötürü 19 Mayıs'ta ertelediğimiz Gençlik Şöleni'ni şimdi gerçekleştirdik. Onların sınav yorgunluğunu bir nebze olsun atmalarını ve yaz tatilinin startını birlikte verelim istedik. Umarız geleneksel hale gelmesi planlanan bu şölende seneye çok daha fazla gencimizle buluşabiliriz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Çanakçı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title