Haberler

Gençler Meram'da Yazar Yanık'la Buluştu

Meram Belediyesi Gençlik Meclisi, Yazar Kaan Murat Yanık ile buluştu.

Meram Belediyesi Gençlik Meclisi, Yazar Kaan Murat Yanık ile buluştu.

Yanık, Konevi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen imza ve söyleşide, gençlerle edebiyat ve psikoloji üzerine söyleşi gerçekleştirirken, yeni yayınlanan Butimar adlı kitabını imzalayarak katılımcılara hediye etti.

Türkiye'de edebiyata bakış açısında büyük problem olduğunu savunan Yanık, "Yabancı yazarlar bir kitapta yaklaşık 30-40 bin arasında kelime kullanıyor. Ülkemizde 6 bin kelimeyle rekor Reşat Nuri Güntekin'de. Az olan kelime sayımızla dünya edebiyatında bir yere sahip olmamız ne yazık ki mümkün değil" diye konuştu.

Meram Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yolcu ise Gençlik Meclisi olarak kuruldukları günden bu yana sosyal ve kültürel olarak birçok aktiviteye imza attıklarını dile getirdi.

Bu çalışmalarımızın devamının geleceğini aktaran Yolcu, "Bizler genç arkadaşlarımızla faydalı işler yapmak üzere Meram Belediyesi öncülüğünde yola çıktık ve güzel işler yapmaya gayret ediyoruz. Çalışmalarımızda desteğini arkamızda hissettiğimiz Başkanımız Fatma Toru'ya teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Meram Belediyesi Kaan Murat Yanık Mehmet Yolcu Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title