Haberler

Gençler İçin "İleri Düzey Kış İzci Kampı"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF) iş birliğiyle organize edilen Bolu Aladağ İleri Düzey Kış İzci Kampı 21 Ocak'ta başlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF) iş birliğiyle organize edilen Bolu Aladağ İleri Düzey Kış İzci Kampı 21 Ocak'ta başlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Bolu Kış Kampı, katılımcı gençlere günlük hayatın karmaşasından, teknoloji ve internetin getirdiği sanal yoğunluktan uzaklaşarak yüz yüze, sosyal ve gerçek iletişim imkanı sağlayacak.

Zorlu kış ve doğa şartlarında hayatta kalma eğitimlerine de ev sahipliği yapacak ve 21 Ocak-12 Şubat'ta gerçekleştirilecek kampa, bin 400 izci katılacak.

Her sene yarı yıl tatilinde düzenlenen kamptaki izcilik faaliyetlerinin ve eğitimlerinin büyük çoğunluğu arazide gerçekleştirilecek. Kamp sırasında kızak ve kayak, ilk yardım, karda çadır kurma ve kalma, kar mağarası yapımı ve kullanma, dağcılık, ateş yakma, beslenme ve yaşam, soba yakma, odun kırma, balta ve bıçak kullanımı, karda vahşi hayvan izi takibi ve yön bulma gibi hayati öneme sahip eğitimler verilecek.

Son kafi·le Suri·yeli· i·zci·lerden oluşacak

Çoğunluğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü izcilerinden oluşan 500 kişilik ilk izci kafilesi 21 Ocak'ta, ikinci kafile ise 29 Ocak'ta, Suriyeli çocuk ve gençlerden oluşacak olan son kafile de 4 Şubat'ta ileri seviye izcilik eğitimleri almak için Bolu'daki kamp alanına uğurlanacak.

Doğa ve hava şartları, yaşam koşulları gibi nedenlerle Bolu Kış Kampı'na izcilik alanında deneyimli olan gençler katılabiliyor. Kampa katılabilmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Ümraniye Yaz İzci Kampı'na en az iki kez, Çanakkale Milli Bilinç Kampı'na da birer kez katılmış olmak gerekiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de Gençlik ve Spor Müdürlüğü aracılığı ile kampa ulaşım, yemek ve sağlık gibi alanlarda lojistik destek veriyor.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title