Haberler

Gençler Avrupa Judo Kupası

Gençler Judo Milli Takımı, 2-3 Ağustos tarihlerinde Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenecek Avrupa Judo Kupası'nda tatamiye çıkacak.

Genç sporcular, eylül ayında Bükreş'te düzenlenecek Avrupa Şampiyonası ve ekim ayında Miami'de yapılacak Dünya Şampiyonası öncesinde son sınavını bu hafta sonu verecek.

Yaklaşık 30 ülkeden 400'ün üzerinde sporcunun Sportforum Spor Salonu'nda yarışacağı karşılaşmalarda, Türkiye'yi 19 sporcu temsil edecek.

Erkeklerde 55 kiloda Oğuzhan Karaca, Yavuz Beşel ve Ferdi Altın, 60 kiloda Sefa Gül, 66 kiloda Sinan Yaldız, 73 kiloda Murat Bektaş, 90 kiloda Oğuzhan Efemgil, 100 kiloda Aydın Çalışkan ve +100 kiloda Kadir Bingöl tatamiye çıkacak.

Kızlarda ise 44 kiloda Tuğba Yayla ve Nesrin Çetin, 48 kiloda Dilara Lokmanhekim ve Gülkader Şentürk, 52 kiloda Büşra Akyol, 57 kiloda İlayda Seyis, 63 kiloda Aycan Durmuşoğlu, 70 kiloda Rukiye Özerdem, +78 kiloda Kübra Kara ve Sebile Akbulut madalya arayacak.

Sezonun en zorlu ve en kritik Avrupa Kupası olan Berlin'deki kupada Türkiye adına yarışan Ahmet Şahin Kaba 60 kiloda şampiyon, 44 kiloda ise Sevda Yorulmaz ve Nesrin Çetin üçüncü olmuştu. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Almanya Bükreş Berlin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title