Haberler

Gençler Antep Baklavası Yemek İstiyor

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un alt yapı takımları oynayacakları maçlara hazırlanıyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un alt yapısında bulunan Coca – Cola akademi liginde Çukurova gurubunda bulunan 4 takımı bu hafta sonu ikisi deplasmanda, ikisi sahasında oynacağı 4 maçı en az kayıpla iyi sonuçlarla kapatma niyetinde.

Yeşil – Kırmızılı takımın 5 takımının antrenörleri olan Kadri Gündoğan, Ferhat Savaş, Harun Kılıç, Recep Kaya, Süleyman Özdoğru yaptıkları açıklamada, "U- 14,U – U-15 takımlarımız deplasmanda aynı kategoride olan Gaziantepspor gençleriyle, U – 16 ile U – 17 takımlarımızda sahamızda yine Gaziantepspor 'la oynayacaklar. İdmanlarımızı her gün sürdürüyoruz. Girişim ligi gençleri yetiştirmektir, mücadele hırslarını artırmaktır. Bu maçlarımız da centilmenlik kuralı başta gelir. Fakat yine de gençlerimiz kendilerini ispatlamak istiyorlar. Bu mücadele ile de maçlarımız zevkli ve çekişmeli bir ortamda geçiyor. Maçlarımızda ne sonuç alınırsa alınsın bizler için önemli değil. Gençlerimiz Gaziantep baklavası yemek istiyorlar. U – 19 takımımızda sahamızda Yeni Malatyaspor U – 19 takımını ağırlayacak. Onlarla maçını yapacaktır" dediler.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Coca Cola Çukurova Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title