Haberler

Genç Adam, Ormanda Kadınla Birlikte Oldu; Sabah Ağaca Asılı Bulundu

Güncelleme:

Mersin'in Mut ilçesinde bir genç, bir kadınla geceyi geçirdikleri yerde çam ağacına asılmış halde ölü bulundu. Savcının incelemesinin ardından gencin cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

BİR KADINLA ORMANLIK ALANDA BİRLİKTE OLDU

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Çaltılı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ali Pantık (26) 70 FC 513 plakalı otomobili ile akşam saatlerinde Y.K. adlı kadını da yanına alarak Köşk mevkisine gitti. Aracını burada park eden Pantık, henüz bilinmeyen bir nedenle Y.K. ile tartıştı. Tartışmanın ardından Y.K. otomobilin içinde yatıp uyudu.

GENÇ ADAM AĞAÇTA ASILI BULUNDU

Sabah erken saatlerde uyanan Y.K., beraber geldiği Ali Pantık'ı otomobil içinde göremeyince çevreyi kontrol etti. Pantık'ı çam ağacında asılı halde gören Y.K. yakınlardaki bir eve gidip yardım istedi. Vatandaşlar olay yerine geldiklerinde Ali Pantık'ı asılı olduğu yerden indirip olayı jandarmaya bildirdi.

CENAZE ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri Ali Pantık'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından gencin ölümü şüpheli bulunarak, cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Gözaltına alınan Y.K.'nin sabah kalktığında Ali Pantık'ı otomobilde göremediğini, etrafı kontrol ettiğinde asılı halde görünce yakındaki evlerden yardım istediğini söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Mersin Mut Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (86)

ankaralı:

allah uzun adama sağlık versın başımızdan eksık etmesın amin

30
68
yanıtYanıtla
aslı:

ölen kadın olsaydı Türkiye ayağa kalkmıştı şimdi ama adam ölünce hiç önemi yokkkk

75
10
yanıtYanıtla
YOZGATLIMobil-IOS:

BU CİNAYETTE KATİLDE, maktulde dini bütün ve milliyetçi mukadesatcıdır ÜLKÜCÜ /MHP AKP/IŞİD,it koalisyon işidir.

58
27
yanıtYanıtla
Ahmet gülenMobil-IOS:

Zinayı kim serbes bıraktı chp mhp koalisyonu geriye dön bak adam ramazan demiyor zina ediyot eeee ondan sonra abbas yolcu ALLAH HER İKİSİNE AFFETSİN NEFİS ALLAH ŞERRİNDEN KORUSUN KİMSE KENDİNE GÜVENMESİN

15
66
yanıtYanıtla
kolordu:

zina yapmayın kardeşim hastalık var, ahireti yakmak var zor bir sınavdayız bu hayat ebedi değil büyük günah

63
6
yanıtYanıtla
zileli cevdet akbal sivas merkezde yaşar:

cenabı hak cümlemizi haram üzere yaşayıp haram üzere ölmekten alıkoysun inşaallah. hayır ve helal üzere yaşamayı nasip etsin hepimize. arkadaşlarımızı eşimizi hepimizi birbirimize hayırlı kılsın. birbirimizden emin kılsın inşaallah. amin

59
7
yanıtYanıtla
akifmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Mhpnin kalesi.

20
35
yanıtYanıtla
hungaria:

Aile sistemi ülkemizde çokmek üzere evlilikler mutsuz , evlilik yaşları çok ilerde

9
43
yanıtYanıtla
polis61:

Mübarek aydayız ey insanlar

45
5
yanıtYanıtla
StockholmMobil-IOS:

Adana,nin üzerinden ucakla bile gecilmez, tövbe tövbe!!!!

38
11
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title