Haberler

Gencer: Hakem Hatalarından Dolayı Galibiyeti Kaçırdık

Güncelleme:

Medical Park Antalyaspor'un kendi evinde Galatasaray ile 2-2 berabere kalmasının ardından Başkan Gencer, hakemlere tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medical Park Antalyaspor'un kendi evinde Galatasaray ile 2-2 berabere kalmasının ardından Başkan Gencer, hakemlere tepki gösterdi.

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, karşılaşmanın Antalyaspor açısından bir şanssızlık olduğunu belirterek, bilindik hakem hataları ve ilk yarı verilmeyen bir penaltı nedeniyle galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

90 dakika boyunca takımının üstün olduğunu ama şanssızlığı kıramadıkları için beklenmedik bir sonuç aldıklarını belirten Başkan Gencer, "Özledikleri ve hep görmek istedikleri doğru hakem profilini bu maçta da göremedik. İlk yarı verilmeyen bariz bir penaltımız vardı. Hakemlerimiz penaltı hakkımızı vermedi. Verilmiş olsaydı maçın sonucu bizim lehimize şekilleneceğinden şüphem yoktu" dedi.

Tüm kanallardan açık ve net olarak defalarca gösterilen bir dirsek pozisyonunu olduğu ve bu pozisyondan doğacak penaltının verilmemesi nedeniyle maçın seyrinin olumsuz etkilendiği vurgulayan Gencer, "Maçın son beş dakikasında dayanamadık. Galatasaray ile oynadığımızı unuttuk. Sabretseydik maç bizimdi. Bilindik hakem hatalarını bu karşılaşma da yine yaşadık. Hakemlerimiz maçtaki bazı kritik pozisyonlarda duyarsız kalmıştır. Maçın berabere sonuçlanmasından dolayı üzgünüz" diye konuştu.

Ayrıca Başkan Gencer, yaptıkları transferlerin takıma oldukça iyi uyum sağladığını ve daha iyi sonuçlar alacaklarından emin olduklarını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Gültekin Gencer Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title