Haberler

Gencebay: Cumhurbaşkanlığı Erdoğan'ın Hakkı

Güncelleme:

Akil insanlar grubu arasında da yer alan Orhan Gencebay, Cumhurbaşkanlığı'nın Erdoğan'ın hakkı olduğunu ifade etti.

Orhan Gencebay, Cumhurbaşkanlığı için adayının Erdoğan olduğunu söyledi. 

"HAÇLI SEFERLERİ BİTMEDİ"

Usta sanatçı Orhan Gencebay, Yeni Şafak'a konuştu. Cumhurbaşkanlığı seçiminden akil insanlar heyetine; medyadan paralel yapıya birçok konu hakkında görüşlerini açıklayan Gencebay, bazı gizli güçlerin Türkiye'yi bölmeyi hedeflediklerini söyledi. "Bana göre haçlı seferleri hala bitmemiştir'' dedi.

"KÖŞK ERDOĞAN'IN HAKKI"

Gencebay, cumhurbaşkanlığının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkı olduğunun altını çizerek , "Başbakan Erdoğan bütün konularla başa çıkabilecek bir kapasite ve bilgi birikimine sahip. Bence cumhurbaşkanlığı Erdoğan'ın hakkıdır'' ifadelerini kullandı.Ünlü sanatçı, siyasete genç yaşta atılan Başbakan Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı görevinden başlayarak, günümüze kadar uzanan süreçte ülkenin yönetimi ile ilgili geniş tecrübe sahibi olduğunu söyledi. Gencebay AK Parti'de 12 yıldır hizmet veren Erdoğan'ı ülkenin karşılaşacağı güçlüklerin üstesinden başarıyla gelebilecek bir siyasi bilgi ve yeteneğe sahip olduğunu kaydetti.
 
"HER ŞEYİN BAŞI BARIŞ"

Kendisinin ülkenin önünü açacak barış sürecini güçlendirecek akil insanlar ekibi içerisinde 1,5 ay görev aldığını ifade eden ünlü sanatçı, kendisinin üstlendiği bu kutsal görevi hayatının sonuna kadar onurlu bir görev olarak unutmayacağını kaydetti. Gencebay, her şeyin başının barış olduğunu vurguladı.

"ZARAR VEREN KİM VARSA PARALEL DEVLETTİR"

Gencabay barış süreci ile ilgili medyanın daha sağduyulu olması gerektiğini söylerken paralel yapı ile ilgili, "Ülkeye zarar veren kim varsa bana göre paralel devlettir. Tayyip Bey diyorsa bizden daha çok şey bildiği içindir. Saygı duymak lazım" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Orhan Gencebay Yeni Şafak Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (151)

Samsun:

Seni dinleyen kulaklarım yazık etti kendine...Hata ettik sana inandık doğruymuş hatasız kul olmaz...

47
30
yanıtYanıtla
bilgiç.:

bıyığıyla, favorilerine bakın,anlarsınız kim olduğunu,56 yaşındayım,tanıdım tanıyalı,bu adamı ve ibrahim tatlısesi sevmem,sevmemekte de ne kadar haklıymışım.

43
30
yanıtYanıtla
moskovali ibrahimibrahim_eskikoy@mail.ru:

BILGIC BIYKLARINDA NE GORDUNKI 56 YASINA KADAR YASAMISSIN BOS YASAMISSIN NE OLUCAKTIKI STALIN BYIKLIMI OLUCAKTI YOKSA FARE SURATLI MAO GIBI OLSUN ISTIYORSUN ADAM GIBI ADAM ORHAN GENCEBAY ZORUNA GIDEN BIYIK DEGIL FIKIRLERI ZORUNA GIDIYOR BIYIK BAHANE!!!!

yanıt0
yanıt0
Sakarya:

gözunüz adam görsün

27
43
yanıtYanıtla
HAS TÜRK:

TÜRKİYEDE BİR TEK KİŞİ KALSAYDI VE BU KİŞİ TAYYİP OLSAYDI GENE DE ONUN HAKKI OLMAZDI. O BU MİLLETTEN HAKKININ FAZLASINI ALDI DAHA DOĞRUSU ÇALDI. SİZ YALAKALAR İSE ONUN KULLARISINIZ YÜCE ALLAH IN DEĞİL. SİZİN İNANDIĞINIZ ALLAH İLE BENİM İNANDIĞIM ALLAH BİR OLAMAZ. SİZİNKİSİ PUT OLUR ANCAK. TAYYİPTE ARACI...

33
35
yanıtYanıtla
serkanserkanulubay@hotmail.com:

ağzına sağlık kardeşim

yanıt0
yanıt0
barış K.:

konuşma lan..!

26
36
yanıtYanıtla
mehmetalimehmetali_2416@hotmail.com:

Şahin gencebay keşke herkes sizin gibi düşünse insanlar nasil oluyoda gerçekleri goremiyo erdoganin hakidir cumhurbaşkan ligi aynen katiliyorum size

26
36
yanıtYanıtla
yusufcuk:

gezi saçmalığında bulunan sanatçı görünümlülere laf etmediniz orhan baba siyasetten bahsedince senin gönlüne göre konuşmadı diye satılık oldu öylemi e bizde sizi yabancı uşağı olarak görünce kızmayın emi

25
20
yanıtYanıtla
ataşbey:

helal olsun sana

21
18
yanıtYanıtla
Tüm 151 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title