Haberler

Genç Yetenekler, Forum Kayseri'de 'Oyunda Kal' Dedi

Gençler arasında sporu yaygınlaştırmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporun sunduğu büyülü dünyanın kapılarını daha çok gence açmak hedefiyle, Darüşşafaka Doğuş Basketbol’un sosyal sorumluluk platformu “Oyunda Kal”ın Kayseri durağı, 22-25 Mayıs tarihleri arasında Forum Kayseri’de gerçekleşti.

Gençler arasında sporu yaygınlaştırmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporun sunduğu büyülü dünyanın kapılarını daha çok gence açmak hedefiyle, Darüşşafaka Doğuş Basketbol'un sosyal sorumluluk platformu "Oyunda Kal"ın Kayseri durağı, 22-25 Mayıs tarihleri arasında Forum Kayseri'de gerçekleşti.

22-25 Mayıs tarihleri arasında Forum Kayseri'de gerçekleştirilen ve pek çok sportif aktiviteye sahne olan "Oyunda Kal" etkinliğinin finali, renkli görüntülere sahne oldu. Gençler arasında sporu yaygınlaştırmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla hayata geçirilen "Oyunda Kal" projesinin finalinde, 11-15 yaş arası gençlere yönelik basketbol antrenmanları yapıldı. 23 Mayıs 2014 Cuma günü projenin sözcüsü ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay'ın katılımı ile renklenen etkinliklerin son 2 gününde sahaya çıkıp kendini gösteren yeteneklerden 2 genç, Temmuz ayında düzenlenecek Darüşşafaka Doğuş Basketbol kampına davet edilecek.

24-25 Mayıs 2014 tarihlerinde gerçekleşen antrenmanlarda "Oyunda Kal" projesine katılan tüm gençler unutulmaz bir deneyim yaşadı. Projenin son gününe, tüm ziyaretçilere heyecan dolu dakikalar yaşatan 'Action Team'in akrobasi gösterileri damgasını vurdu.

"Oyunda Kal" Forum Kayseri'den sonra Haziran sonuna kadar Türkiye çapında 6 Forum Alışveriş Merkezi'nde daha gerçekleştirilerek genç yetenekleri buluşturmaya devam edecek. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

kayseri doğuş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title