Haberler

Genç Yetenekler Forum Gaziantep'te "Oyunda Kal" Dedi

Güncelleme:

5 - 8 Haziran tarihleri arasında Forum Gaziantep'te gerçekleştirilen ve pek çok sportif aktiviteye sahne olan "Oyunda Kal" etkinliğinin finali, renkli görüntülere sahne oldu.

Gençler arasında sporu yaygınlaştırmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporun sunduğu büyülü dünyanın kapılarını daha çok gence açmak hedefiyle, Darüşşafaka Doğuş Basketbol'un sosyal sorumluluk platformu "Oyunda Kal"ın Gaziantep finali, 5 - 8 Haziran tarihleri arasında Forum Gaziantep'te gerçekleşti.

Gençler arasında sporu yaygınlaştırmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla hayata geçirilen "Oyunda Kal" projesinin finalinde, 11-15 yaş arası gençlere yönelik basketbol antrenmanı yapıldı. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Forum Gaziantep'teki finalde sahaya çıkıp kendini gösteren genç yetenekler, Temmuz ayında düzenlenecek Darüşşafaka Doğuş Basketbol kampına davet edilecek.

Gençler arasında sporu yaygınlaştırmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla hayata geçirilen "Oyunda Kal" projesinin finalinde, projenin sözcüsü ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay da katıldı. Deneyimli basketbolcu İbrahim Kutluay'dan taktikler alarak, oyunun keyfini doyasıya yaşayan genç yetenekler unutulmaz bir gün yaşadı.

Genç yeteneklerle "Oyunda Kal" devam edecek!

"Oyunda Kal" Forum Gaziantep'ten sonra Haziran sonuna kadar Türkiye çapında 4 Forum Alışveriş Merkezi'nde daha gerçekleştirilerek genç yetenekleri buluşturmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Kutluay Gaziantep Doğuş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title