Haberler

    Genç Tasarımcıların Sıra Dışı Defilesi

    Tamsin Nolan, Moda Tasarımı Öğrencisi: "Çizim yapamıyorum.

    Tamsin Nolan, Moda Tasarımı Öğrencisi: "Çizim yapamıyorum. Bu sebeple moda ile ilgilenemem diye düşündüm çünkü çizim yeteneğim yok. Bu kursu bulunca çok mutlu oldum. Burada daha çok mağazacılık, katalog çekimi ve stil tasarımı üzerinde çalışıyoruz."

    "Ben kimseye çok çirkin görünüyorsun demem. Çünkü herkesin bir tarzı var. Ben çok tuhaf elbiseler giymekten hoşlanıyorum ve bu beni mutlu ediyor."

    Tamsin gibi moda dünyasına girmek isteyen biri için, dünyanın en görkemli kostümlerinden birini yapma fırsatı yakalamaktan daha güzel ne olabilir?

    Tamsin 'Make' adındaki değişim programını içeren moda kursunda eğitim alıyor. Diğer beş öğrenci ile birlikte İrlanda'dan İspanya'nın Tenerife Adası'na gelerek burada yerel bir karnavalda yarışacak olan bir kostüm tasarlamışlar. Avrupa Birliği, Erasmus Plus Programı'na dahil olan bu eğitim faaliyetine destek veriyor.

    Daniel Pages, Tasarımcı: "Yaklaşık 25-30 kişi iki farklı kostüm için çalışıyor. Bunun dışında İrlandalı bazı öğrencilere de y

    Yazar:

    Etiketler:Gönderildi: 02 Mart 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Moda Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title