Haberler

Genç Sporcular Milli Takım İçin Yarışıyor

Manisa karmasına girerek önemli başarı elde eden Manisa Büyükşehir Belediyespor genç futbolcuları Berkan Tekel ve Oğuz Cengiz, İzmir'de yapılan Ege Karmasında yer alabilmek için de tüm hünerlerini sergiledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Ege Karması 2003 seçmeleri, İzmir'de çok sayıda kulübün katılımıyla Atatürk Stadyumunda gerçekleşti. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un genç sporcuları Berkan Tekel ve Oğuz Cengiz, seçmelerde hünerlerini ortaya koyarak Ege Karmasına girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Sporcuyu seçmelerde U14 Teknik Sorumlusu Turgay Sütçüoğlu, Gençlik Geliştirme Program Teknik Sorumlusu Aydoğan Tunay ve Manisa'nın efsanevi kalecilerinden Mümin Özkasap da yalnız bırakmadı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Alt Yapı Yöneticisi Orhan Haşim Elmalı ise futbol dünyasına yeni yetenekler kazandırmanın heyecanı içerisinde olduklarını belirterek, "Büyükşehir Belediyespor'umuzun öz kaynaklarından yetişen sporcularımız, Manisa Karmasına seçilerek önemli bir başarıya imza attı. Ardından genç sporcularımız Milli takım Ege Karması'na girebilmek için yarıştı. Bu anlamda genç sporcularımızı tebrik ediyorum, inşallah sporcularımız Milli Takım Ege Karmasına seçilerek bizlere bu gururu da yaşatacaklar" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor İzmir Ege Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title