Haberler

    Genç Senyörler Manavgat'ta

    2015 ITF Genç Senyörler (Young Seniors) Dünya Takım Şampiyonası, 16-21 Mart tarihlerinde Antalya'daki Ali Bey Club Manavgat tesislerinde yapılıyor.

    Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Genç Senyörler Dünya Takım Şampiyonası, 15 Mart 2015 Pazar günü yapılan kaptanlar toplantısının ardından merkez kortta ülkelerin resmi kıyafetleri ile katıldıkları açılış seremonisiyle başladı. Seramonide, Ali Bey Club Manavgat Genel Müdürü Kerem Kutbay, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Naibi, turnuva komitesi, hakemler ve katılımcı ülkelerin sporcuları da hazır bulundu.

    Toprak zeminde gerçekleşen organizasyonda Arjantin, Avustralya, Avusturya, Bulgaristan, Brazilya, Kanada, Şili, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Büyük Britanya, İrlanda, İtalya, Letonya, Moldova, Hollanda, Norveç, Rusya, Güney Afrika, İspanya, İsveç, İsviçre, ABD ve ev sahibi Türkiye olmak üzere 25 ülkeden 279 sporcu yarışıyor. Şampiyonada; erkeklerde +35 Italia Cup'ta 16, +40 Tony Trabert Cup'ta 18 ve +45 Dubler Cup'ta 19 olmak üzere toplam 53 takım, kadınlarda ise +35 Suzanne Lenglen Cup'ta 14, +40 Young Cup'ta 14, +45 Margaret Court Cup'ta 14 olmak üzere toplam 39 takım ter döküyor.

    Şampiyonada Türkiye'yi temsil eden sporcular, geçtiğimiz aylarda Göcek Tenis Kulübü'nde yapılan seçme müsabakaları sonucu belirlenmişti. Buna göre turnuvada kırmızı-beyazlılar adına şu isimler mücadele veriyor:

    Kadınlar 35+: Berna Pars Suruç (K), Burcu Güngör, Demet Uzun, Saniye Atmaca

    Kadınlar 40+: İlkim Tahinci (K), Günay Karoğlu, Kristin Botros, Mehtap Dinç

    Kadınlar 45+: Gülin Gali (K), Hürmüs Atar, Aynur Peşdereli, Aylan Kurtar

    Erkekler 35+: Serkan Avcı (K), Nasrettin Yıldız, Ercan Zorlu, Eray Ertuğ

    Erkekler 40+: Ümit Davala (K), Mesut Beyhan, Metin Çakmak, Cuma Durgun

    Erkekler 45+: Mete Büyükşahin (K), Berk Coşansu, Servet Türk, Halit Peçinkaya

    Takım şampiyonasının ardından 2015 ITF Genç Senyörler Bireysel Şampiyonası da 22-29 Mart tarihlerinde yine aynı tesislerde gerçekleşecek.

    CENGİZ DURMUŞ'TAN MESAJ
    TTF Başkanı Cengiz Durmuş yayınladığı mesajda; "Güzel Türkiyemiz'in gözbebeklerinden Antalya'nın, Dünya ve Avrupa'nın tenis merkezlerinden biri haline gelen Ali Bey Club Manavgat tesislerinde, dünyanın en güzel sporu için bir araya gelmenizden ötürü büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Her geçen gün daha fazla tenisle anılmaya başlayan ve 'Bir tenis ülkesi olmak' vizyonuyla son yıllarda önemli atılımlar gerçekleştirilen Türkiyemiz'in sizler gibi önemli tenisçilerin ağırlandığı 2015 ITF Young Seniors (Genç Senyörler) Dünya Takım Şampiyonası'na ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ve gururu yaşadığını bilmenizi isterim." dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manavgat 21 Mart Antalya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title