Haberler

Genç Ressam Vedat Özcan'ı Sergi Açtı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, genç ressam Vedat Özcan resim sergisi açtı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, genç ressam Vedat Özcan resim sergisi açtı.

Ayvalık Belediyesi'nin öncülüğünde, sanatçı Vedat Özcan'a ait 'Bir' adını taşıyan sergi Ayvalıklı sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serginin açılışında konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, plastik sanatların klasik örneklerine verdikleri önemin yanı sıra günümüz modern ve çağdaş sanat örneklerini de Orhan Peker Sanat Galerisi'nde ağırlamaktan onur duyduklarını belirtti. Ayvalık'ın geleceğinin kültürel turizmde olduğunun altını çizen Başkan Türközen, çağdaş ve modern bir yarının, ancak kalıcı ve nitelikli bir kültürel insan ve fiziki altyapıyla mümkün olduğunu belirterek, bu hedefe yönelik olarak kararlılıkla çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Serginin kratoru Nail Özlüsoy ise ilk defa Ayvalık'ta bir sergi düzenlediğini belirterek, Ayvalık'ta gerçekleştirdiği serginin beklendiğinin aksine İstanbul'daki profesyonel sergileri aratmadığını ve masal gibi bir sergi gerçekleştiklerini ifade etti. Kültürel altyapısıyla Ayvalık'a hayran kaldığını, kültür turizmin gelişimi için akademisyenlere çok iş düştüğünü ve Ayvalık için bundan sonra de proje üreterek Ayvalık'a hizmet etmek istediğini söyledi.

SANATÇI ÖZCAN "ÖVGÜYE DEĞER BULUYORUM"

Sanatçı Vedat Özcan ise, Ayvalık'a özel bir çalışma yaptıklarını ve bu eserlerin ilk kez bu galeride sergilendiğini dile getirerek, "Bu özel çalışmamda toplumun kadına bakışının aksine, benim kadına bakış açımı ve kendimce olması gerekeni ifade etmeye çalıştım. Hedefleri olan bu galeride, yeni eserlerine ve kendisine gösterilen yoğun ilgiden çok mutlu oldum. Ayvalık Belediyesi'nin sanata ve sanatçıya gösterdiği kaliteli hizmetin övgüye değer görüyorum" dedi. Serginin 28 Aralık'a kadar Pazartesi günleri hariç her gün saat;10.00-18.00 arası gezilebileceği öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Bülent Türközen Vedat Özcan Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title