Haberler

Genç Piyanist Yanarak Can Verdi

İstanbul'un Silivri İlçesi'ne Bağlı Değirmenköy Mahallesindeki Ahşap Olan Gölbaşı Lokantasında Sabaha Karşı Yangın Çıktı. Tüm Lokantayı Saran Yangında İşyerinde Kalan 28 Yaşındaki Piyanist Şantör Mehmet İzzet Dinçer Yanarak Yaşamını Yitirdi.

Yangın sabah 07.00 sıralarında Silivri İlçesi'ne bağlı Değirmenköy mahallesinde meydana geldi. Büyükçavuşlu mevkiinde bulunan Değirmenköy göletine balık tutmak için giden vatandaşların lokantanın mutfak kısmından dumanlar çıktığı görünce jandarma ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Havanın rüzgarlı olması nedeniyle kısa sürede ahşap olan tüm lokantayı saran alevler nedeniyle itfaiye ekipleri yangını söndürmekte zorlandı. Yaklaşık iki saatte kontrol altına alınan yangın güçlükle söndürüldü.

ÖLüM UYKUDA YAKALADI

Yangının ardından lokanta içerisinde inceleme yapan jandarma ve itfaiye ekipleri, lokantada kalarak piyanist şantörlük yapan 28 yaşındaki Mehmet İzzet Dinçer'in yanmış cesedini buldu. Gece eğlencelerinde piyanistlik yaparak geçimini sağlayan Mehmet İzzet Dinçer'in geceleri de lokantada yattığı belirtildi.

Piyanist Dinçer'in cesedi yapılan incelemenin ardından Silivri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için Silivri Cumhuriyet Savcılığı bilirkişi tayin ederek olay yerinde inceleme yapmasını istedi. Gaziantepli olduğu öğrenilen 28 yaşındaki Mehmet İzzet Dinçer'in bekar olduğu ve bir yıldır aynı lokantada çalıştığı öğrenildi. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GÖRüNTü DÖKüMü

- -------------------

- Yanan lokanta

- Lokantadan detay görüntüler

- Lokanta içinde bulunan soba

- Yanan lokantayı görmeye gelen vatandaşlar

- Yangından dışarıya atılan mutfak tüpleri

Haber-Kamera: Mehmet YİRUN/çORLU (Tekirdağ),DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title