Haberler

Genç nesillere " Su ve İstihdam" benimsetilecek

Güncelleme:

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından "22 Mart Dünya Su Günü" nedeniyle " Su ve İstihdam" konulu afiş ve fotoğraf yarışması düzenlenecek.

Konunun öneminin genç nesillere benimsetilmesi ve bilgi düzeyinin artırılmasına yönelik hususları sağlamak, ayrıca dereceye girecek eserlerin Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün katılacağı tüm sergi ve fuarlarda sergilenerek su bilincinin genç nesillere ve vatandaşlara aktarılması amacıyla gerçekleştirilecek.

Fotoğraflar 19 Şubat 2016 tarihine kadar Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na gönderilecek. Değerlendirme seçici kurul tarafından yapılarak, birinci, ikinci ve üçüncü olan eserler seçilecek. Birinciye 3 bin 500, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin 500 Türk lirası ve plaket verilecek. Dereceye girenlerin dışında uygun görülen eser sahipleri, teşvik için mansiyon plaketi ile ödüllendirilecek. Devlet Su İşleri Müdürlüğü tarafından ayrıca, ilköğretim okulları 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin katılımıyla "Resim ve Kompozisyon Yarışması" düzenlenecek.(

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title