Haberler

Genç Müzisyenlere Sahne Deneyimi

Borusan Sanat, 2016–2017 konser sezonunda Türkiye'deki genç klasik müzik öğrencileri ve sanatçılarının kendilerini geliştirmeleri ve sahne deneyimi kazanmalarına yönelik bir eğitim programı oluşturuyor.

Borusan Sanat, 2016–2017 konser sezonunda Türkiye'deki genç klasik müzik öğrencileri ve sanatçılarının kendilerini geliştirmeleri ve sahne deneyimi kazanmalarına yönelik bir eğitim programı oluşturuyor.

Konuya ilişkin verilen bilgiye göre, Eylül ayında operaya yönelik bir eğitimle başlayacak olan Akademi BİFO, genç müzisyenlere kendilerini geliştirme ve sahne deneyimi kazanma olanağı sunuyor.

Operayla başlayacak eğitimin sonunda başarılı olan müzisyenler, Mart ayında Leyla Gencer anısına sahnelenecek olan, Richard Strauss'un Der Rosenkavalier operasında sahneye çıkma fırsatına sahip olacak.

Akademi BİFO katılımcıları Sascha Goetzel, Yekta Kara ile yurt içi ve dışından getirilecek eğitmenlerden eğitim alacak.

2016–2017 sezonu eğitim programına başvurular iki aşamada değerlendirilecek olan Akademi BİFO'nun ilk başvuru aşamasından sonrası Değerlendirme Kurulu tarafından bir ön eleme yapılacak ve odisyona davet edilecek başvuru sahipleri, Borusan Sanat'ın www.borusansanat.com adresli internet sitesinden duyurulacak.

Odisyonlarda başarılı olan genç sanatçılar Akademi BİFO kapsamında 2016–2017 sezonunda Leyla Gencer anısına gerçekleştirilecek olan Richard Strauss'un Der Rosenkavalier operasına yönelik bir diksiyon, müzikal stil ve yorum, koçluk, ustalık sınıfı ve sahne dersleri alacakları bir eğitim programına katılacak.

Katılımın ücretsiz olduğu programda başvurular 1 Ağustos 2016 Pazartesi günü başlayıp 20 Ağustos 2016 Cumartesi günü sona erecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Leyla Gencer Türkiye Eylül Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title