Haberler

Genç Müsiad'dan Başkan Tok'a Ziyaret

Genç MÜSİAD Samsun Şubesi Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Hükümetimiz ve yerel yöneticiler olarak her zaman gençlerimizin yanındayız” dedi.

Genç MÜSİAD Samsun Şubesi Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Hükümetimiz ve yerel yöneticiler olarak her zaman gençlerimizin yanındayız" dedi.

Genç MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Cem Emre Çakan ve yönetim kurulu üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti. Dernek faaliyetleri hakkında Başkan Tok'a bilgi veren Genç MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Cem Emre Çakan "Büyüklerimizle bilgi alışverişi yaparak daha başarılı işlere imza atacağız" ifadesini kullandı. Çakan ayrıca desteklerinden dolayı Başkan Tok'a teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Genç girişimcilerin başarılı bir şekilde hedefleri doğrultusunda ilerlediğinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Genç MÜSİAD'ı belediyemizde ağırlamaktan mutluluk onur duyuyorum. Her geçen gün gelişen ve değişen ülkemizin ekonomisinde genç girişimci kardeşlerimizin imzasını görmek bizleri gururlandırıyor. Genç MÜSİAD'ı önemli kılan gençlerimizin milli manevi yanlarından kaynaklanıyor. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun dediği gibi Eski Türkiye kendi kabuğuna çekilmişti. Yeni Türkiye ise kabuğunu kırdı. Her açıdan dünyaya açıldı. Gençlerimizi böyle istekli böyle azimli gördükçe geleceğe güvenle bakıyoruz. AK Parti hükümeti 1 Kasım seçimlerinde gençler için büyük vaatler sundu ve hemen ardından bu vaatleri yerine getirdi. Hükümetimiz tarafından büyük destek gören gençlerimizin artık girişimcilik noktasında büyük adımlar atıyor. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize 50 bin liraya kadar karşılık nakdi destek veriliyor. Yani gençlerimizin önü artık açıldı. Gençleri her konuda destekleyen bir devlet var. Yerel yöneticiler olarak bu gençlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Ekonomik faaliyetler açısında büyük yükselme kaydeden genç işadamlarımızın artık dünya ekonomisine katkı sağlayacağından hiç şüphemiz yoktur" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Tok Türkiye İlkadım Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title