Haberler

Genç Müsiad'da Ergene Dönemi

İnegöl Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nde (MÜSİAD), Ramazan Aksugül’den boşalan Başkanlığa Mesut Ergene getirildi.

İnegöl Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'nde (MÜSİAD), Ramazan Aksugül'den boşalan Başkanlığa Mesut Ergene getirildi.

Genç MÜSİAD İnegöl Şubesinin 11. genel kurul toplantısı çok amaçlı salonunda yapıldı. Açılışta konuşan Genç MÜSİAD Genel Başkanı Faruk Akbal ise, "Güzel bir geleneği yaşıyoruz. Genç MÜSİAD'ın nasıl kadrolar yetiştirdiğini, ülkenin geleceğine nasıl hizmet ettiğini, nasıl bir teşkilata ulaştığımızı hakikaten görüyorum. Genç MÜSİAD bizim yarınlarımız değil, bugünümüz. Gençliğin yapacağı hizmetlere ülkemizin çok ihtiyacı var" diye konuştu.

İnegöl Belediye Başkan Vekili Alper Taban ise, "Ben burayı bir okul gibi görüyorum. Dünün çocukları, bugün hepsi birer işadamı haline geldiler. Birçoğu veren el pozisyonunda oldular. Onlar bizim gelecekte konmuş olan hedeflere kendileri taşıyacaklar. Oluşan sinerji ile ilçemiz marka kent olacaktır" açıklamasını yaptı.

Genç MÜSİAD Yeni Başkanı Mesut Ergene, "Bu onurlu vazifeyi yerine getiren değerli ağabeylerimizden edindiğimiz tecrübe ve birikimlerle, Genç MÜSİADımızda güzel ve hayırlı hizmetlere imza atmaya çalışacağız. Milli politikaları ve milli projeleriyle Yeni Türkiye'nin misyonuna göre bağımsız bir şekilde hareket etmektedir. Bizler de toplum ve iş dünyasına ışık tutan bu güzide topluluğun bir parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz" dedi.

Tek liste ile gidilen seçimde Mesut Ergene, İnegöl Genç MÜSİAD'ın yeni başkanı olurken, yönetim kurulu Mustafa Coşkun, Tufan Tutum, Melih Sarıkaya, Muharrem Akan, Muhammed Emin Şendöl, Emir Akıskalı, Cüneyt Özkan, Engin Beyan, Cihan Ezlen, Ferhat Demir, Mevlüt Karatay, Cemil Külahlı, İsmail Orhan ve Ehad Yıldız'dan oluştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İnegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title