Haberler

Genç Mühendis, Eşi 'Askere Git' Deyince Beşinci Kattan Atladı

Güncelleme:

6 ay önce dünyaevine giren Vedat Sevindik, bayram izni için gittiği Samsun'da eşinin "Askere git, sonra da gelip iş yeri açarsın" sözlerinden sonra kendisini 5. kattan aşağı bıraktı.

Samsun'da yeni evli inşaat mühendisi Vedat Sevindik, askere gitmesini söyleyen eşiyle tartışınca 5. kattan atlayarak intihar etti.

Erzurum'da bir inşaat firmasında çalışan inşaat mühendisi Vedat Sevindik (26), 6 ay önce Nurbanu Sevindik ile dünyaevine girdi. Bayram izni için memleketi Samsun'un Çarşamba ilçesine gelen genç mühendis, eşi Nurbanu ve kayınpederi Yılmaz Pala ile 5'inci kattaki evde tartıştıktan sonra bir anda balkondan kendini aşağıya bıraktı.

ÖNCE 'TAMAM' DEDİ

Apar topar hastaneye kaldırılan genç mühendis, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Nurbanu Sevindik, "Babamla birlikte önce askere gitmesini, döndükten sonra da iş yeri açmasını söyledik. Önce 'tamam' dedi. Bir anda başını ellerinin arasına alarak odada koşmaya başladı. Sonra da kapısı açık olan balkona koşarak aşağıya atladı. Ne olduğunu anlamadık" dedi. (Kaynak: Sabah)


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Erzurum Samsun Güncel Haberler

500

Yorumlar (135)

Akp mhp misgibi:

Abi yemin ederim bu türk kadınında bi sıkıntı var.avrupada kac kadınla sevgili oldum hepsi cok mantıkli insanlar.ama türk kadını beni boguyor.hayat törpüsü resmen.kadını avrupadan alcaksın adamım ömrüne ömür katiyorlar

46
11
yanıtYanıtla
Peter von hohenhasslach:

Arkadaşlar imkanı olan bosnalı bayanlarla evlensin

yanıt11
yanıt2
Adınızı Yazın:

Tüh Türk kızları mahvoldu. Kim alacak bizi şimdi. Evde kaldık desene. . :D

yanıt9
yanıt5
RoyRoyKsm D:

Adam yüzyılın tespitini yapmış. Başarılarının devamını diler gözlerinden öperim. Saygılar. .

yanıt16
yanıt0
müge:

tilkinin dönüp dolasacagi yer kürkcü dükkani.

yanıt5
yanıt2
Xxx:

Yav he he

yanıt0
yanıt1
Mtp:

Askere gitmeyen vatandasi ben sühpe ederim insanligindan. Eger askere gitmemek icin intihar ettieyse iyi etmis bize öyle adam lazim deyil. Mekani cehhennem olsun

4
48
yanıtYanıtla
mahmod the muslim issian:

Seninde

yanıt10
yanıt1
CAN:

Türk milleti kadar ALLAHA SIRK KOSAN BASKA bir millet tanimam

20
26
yanıtYanıtla
TurkMobil-IOS:

iyi halt etmissiniz babanla beraber adami sikbogaz ettiniz tabi niye kendine burakmadiniz Zaten bu tur kadinlar degilmi erkekleri kanser eden

43
2
yanıtYanıtla
Tüm 135 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title