Haberler

Genç Milliler, Sırbistan ile Final Oynayacak

Güncelleme:

Genç Milliler, Konya'da düzenlenen Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda finale yükseldi. Saat 20:45'te başlayacak mücadelede Ay-Yıldızlılar Sırbistan ile karşılaşacak.

Çeyrek finalde Letonya'yı, yarı finalde de turnuvanın namağlup tek takımı ve organizasyonun favorilerinden Hırvatistan'ı deviren Ay-Yıldızlılar, Avrupa şampiyonluğu için Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. 20:45'te başlayacak mücadele NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

EN SKORER İSMİMİZ EGEMEN GÜVEN

Maç başına 76,4 sayı üreterek bu alanda Hırvatistan'ın ardından ikinci sırada olan Milliler'in en skorer ismi; Egemen Güven. 14 sayı ortalamasıyla oynayan Egemen'in yanı sıra Furkan Korkmaz da 11,1 sayıyla mücadele ediyor.

STEFAN LAZAREVIC TEHLİKESİ

74,9 sayı ortalamasıyla hücum eden Sırbistan, Türkiye'nin ardından bu kategoride üçüncü sırada bulunuyor. Yarı finalde Yunanistan'ı eleyen sırpların turnuva genelindeki en etkili ismi 13,6 sayı ve 8,4 ribaunt ortalamasıyla oynayan forvet Stefan Lazarevic. Lazarevic'in yanı sıra guard Ilija Dokovic ve Vanja Marinkovic ile pivot Vasilije Vucetic; Sırbistan'ın dikkat edilmesi gereken diğer önemli oyuncularından.

SIRBİSTAN'I DAHA ÖNCE YENMİŞTİK

Türkiye ile Sırbistan, Konya'da ikinci turda karşı karşıya gelmiş ve çeyrek finale çıkmayı garantileyen temsilcimiz sahadan 82-62 mağlup ayrılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Letonya Konya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title