Haberler

Genç: "Milletimizin Mesajını Doğru Okuduk"

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, siyaset doğru okuma sanatı olduğunu belirterek, ”7 Haziran’da aziz milletimiz bir mesaj vermiştir.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, siyaset doğru okuma sanatı olduğunu belirterek, "7 Haziran'da aziz milletimiz bir mesaj vermiştir. Milletimizin verdiği mesajı doğru okuyarak Yeni AK Parti hizmetlerine kaldığı yerden devam edecektir. Artık Yeni Türkiye'de yeni bir AK Parti var" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti'nin yeni milletvekilleri Fuat Köktaş ve Hasan Basri Kurt ile birlikte Altın Meşe Park'ta verilen öğle yemeğine katıldı. AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ile birlikte ilçe parti teşkilatı yöneticileri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi ime meclis üyelerinin katıldığı kahvaltıda konuşan Başkan Genç, milletin kararına saygı duyduklarını belirterek, "Sandıktan çıkan demokrasi başımızın tacıdır. Milletimizin mesajını doğru okuduk. Yeni Türkiye'de yeni AK Parti ülkemize ve milletimize hizmetlerine kaldığı yerden devam edecektir" diye konuştu.

"MESAJ: YENİ TÜRKİYE, YENİ AK PARTİ"

AK Parti seçimin kesinlikle kaybedeni olmadığını ifade eden Başkan Genç, "Türkiye Cumhuriyeti tarihine bakıldığı zaman yüzde 40'ın üzerinde oy alan çok nadir parti ve dönemler olmuştur ama AK Parti hamdolsun 2015 seçimlerinde yüzde 41 oy almıştır. Sandıktan çıkan demokrasi başımızın tacıdır. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Milletimiz böyle bir tercih yapmıştır. Partimizin kurul ve kuralları var. Genel merkezimiz de bu sonuçları masaya yatırmaktadır. Milletimiz bir mesaj vermiştir ve bu mesajı doğru okuyoruz. Yeni Türkiye'de Yeni AK Parti, bu mesajı dikkate almaktadır. Bizim için ülkemizin ve milletimizin selameti önemlidir" ifadelerini kullandı.

"SİYASET DOĞRU OKUMA SANATIDIR"

Seçimlerin vatandaşın kendisinin konuştuğu noktalar olduğunu dile getiren Genç, şunları söyledi: "Gerek Samsun seçmeni, gerek Türkiye'deki seçmen buradaki bütün partilere gerekli oyunu vermiş ve tercihini yapmıştır. Buna herkesin saygı duyması lazımdır. Biz de AK Parti olarak vatandaşın yapmış olduğu tercihe saygı duyuyoruz. Bizler Samsun'umuzu ve ülkemizi seviyoruz. Bu şehrin ve ülkemizin hizmete ihtiyacı var. Siyaset doğru okuma sanatıdır. Milletimizin partimize verdiği mesajı en doğru şekilde okuyarak, Yeni AK Parti hizmetlerine kaldığı yerden devam edecektir." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Ak Parti Samsun Canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title