Haberler

Genç Memur Sen Yöneticileri Kaymakam Ada ve Başkan Sertoğlu'nu Ziyaret Ettiler

Genç Memur-Sen Yöneticileri, Pasinler Kaymakamı Ali Ada ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’nu ziyaret etti.

Genç Memur-Sen Yöneticileri, Pasinler Kaymakamı Ali Ada ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nu ziyaret etti.

Genç Memur-Sen Erzurum İl Başkanı Yunus Demir, Diyanet Sen Erzurum Şube Başkanı Bünyamin Aksu ve Pasinler Genç Memur-Sen Şube Yönetimi Pasinler Kaymakamı Ali Ada'yı makamında ziyaret ederek Mart Ayı içerisinde yapacakları "Geleceğini uyuşturma" ve Nisan ayı içerisinde başlatacakları "Haydi Gençler Sabah Namazında Camiye" projeleri hakkında bilgi verildi.

Kaymakam Ada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Toplum yararına yapacağınız her türlü projeler de yanınızdayız. Böyle bir projenin genç STK tarafında yapılması da ayrıca memnuniyet vericidir" dedi.

Genç Memur Sen Yönetimi Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nu da ziyaret ederek yapacakları projeler için destek istediler. Başkan Sertoğlu, "STK olarak Pasinler için yapacağınız tüm faaliyetlerde maddi ve manevi olarak yanınızdayız" dedi

Daha sonra; İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Müftüsü, Pasinler Devlet Hastanesi, Başhekimini ziyaret ederek yapacakları çalışmalar hakkında destek istediler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Ünsal Erzurum Ali Ada Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title