Haberler

Genç Memur Sen'den Milli Eğitim Müdürü Demir'e Ziyaret

Genç Memur-Sen yönetiminden Milli Eğitim Müdürü Demir'e hayırlı olsun ziyareti Genç Memur-Sen il başkanı Mustafa Hüseyin Keser ve başkan yardımcısı Taner Özdemir, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir' e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genç Memur-Sen Nevşehir İl Başkanı Mustafa Hüseyin Keser ile Başkan Yardımcısı Taner Özdemir Malatya İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı iken Nevşehir'e İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Murat Demir'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Genç Memur-Sen Nevşehir İl Başkanı Mustafa Hüseyin Keser, Demir'e sendikanın hedefleriyle ilgili bilgiler verdi. Gençlere yönelik ortak proje ve etkinlikler gerçekleştirmek istediklerini belirten Keser, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'den bu konuda destek istedi. Demir ise Genç Memur-Sen Nevşehir İl Başkanlığı'nın ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, yapılacak etkinlik ve projelerde destek olabileceklerini belirtti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Hüseyin Nevşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title