Haberler

Genç Memur-Sen 2. Genişletilmiş İştişare Toplantısı

Genç Memur-Sen Elazığ Şubesi 2. Genişletilmiş Teşkilat Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Genç Memur-Sen Elazığ Şubesi 2. Genişletilmiş Teşkilat Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve sinevizyon gösterisinin yer aldığı toplantıda Genç Memur-Sen Elazığ Şubesi Başkanı Saim Çolak, teşkilat üyelerinin sorularını cevaplandırarak, istişare de bulunuldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çolak, teşkilat üyeleri ile fikir alışverişinde bulunabilmek amacıyla düzenlemeye başladıkları Genişletilmiş Teşkilat Toplantılarının ikincisini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Genç Memur-Sen olarak amaçlarının Türkiye'nin geleceğinin inşa ve ihyasında rol olmak olduğunu ifade eden Çolak, şöyle konuştu:

"Bizler her gün güneş yeniden doğarken, yeni yolculuklara yeni seferlere ve yeni uğraşlara çıkma arzusundan dolayı bugün buradayız. Bizler tecrübenin ve pratiğin paylaşımı, Türkiye'nin yeniden inşasında rol alabilmek, enerjimizi ve gençlik heyecanımızı katmak için bugün buradayız. Demokrasinin daha işler hale gelmesi için, Türkiye için bugün buradayız. Bizler durmadan ve yılmadan imanımızla mazlumlar için ümmetin gençliği için ve yeniden Türkiye için çalışacağız."

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title