Haberler

Genç Liderler, Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdi

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI-Junior Chamber International) Adana ve Diyarbakır şubeleri, “İş’te Bisiklet Projesi” kapsamında tarihi Taşköprü’de gerçekleştirdikleri bisiklet turu ile sağlıklı beslenmeye dikkat çekti.

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI-Junior Chamber International) Adana ve Diyarbakır şubeleri, "İş'te Bisiklet Projesi" kapsamında tarihi Taşköprü'de gerçekleştirdikleri bisiklet turu ile sağlıklı beslenmeye dikkat çekti.

Birleşmiş Milletler'in 192 ülkede gerçekleştirdiği anket sonrası belirlenen ve 2015-2030 yılları arasında ulaşılması hedeflenen Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Global Kalkınma Hedefleri'nden "Sağlıklı Yaşam" maddesine katkı sunmak amacıyla başlatılan "İş'te Bisiklet Projesi"ne, JCI Adana ve Diyarbakır şubeleri, dünyanın kullanılan en eski köprüsü üzerinde gerçekleştirdikleri bisiklet turu ile destek verdi.

Dernek üyeleri ve diğer katılımcılar, "Sağlık için bas pedala" sloganı ile gerçekleştirilen etkinlikte, takım elbiseleri ile bisiklete bindi. Etkinlikte, sağlıklı beslenmeye dikkat çekmek amacıyla katılımcılara karpuz ikram edildi.

Katılımcıların hem eğlendiği hem de sağlıklı beslenme konusunda farkındalık yarattığı etkinliğe, Adana Valiliği, Adana Halk Sağlığı İl Müdürlüğü, Karayaolları Genel Müdürlüğü, Adana Emniyet Müdürlüğü, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Bisiklet ve Doğayı Sevenler Derneğinin yanı sıra ADABTE ve Özelköse Sigorta firmaları sponsor olarak destek verdi. JCI Adana Şube Başkanı Alkan Sönmez ve Diyarbakır Şube Başkanı Didem Yaka, etkinlik sonrası tüm katılımcılara teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Birleşmiş Milletler Diyarbakır Taşköprü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title