Haberler

Genç Kızlar ve Erkekler Badminton İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Genç Kızlar ve Genç Erkekler Badminton İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Genç Kızlar ve Genç Erkekler Badminton İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi. Müsabakalar sonunda Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorilerinde Gülşehir Anadolu Lisesi birinci oldu.

Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda gerçekleştirilen Genç Kızlar ve Genç Erkekler Badminton İl Birinciliği Müsabakaları sonunda Genç Kızlarda; Gülşehir Anadolu Lisesi il birincisi, Avanos Anadolu Lisesi İl ikincisi ve İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise il üçüncüsü oldu. Genç Erkekler kategorisinde ise; Gülşehir Anadolu Lisesi İl birincisi olurken, Nevşehir Anadolu Lisesi İl ikincisi, Nevşehir İmam Hatip Lisesi ise il üçüncüsü oldu.

Dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları düzenlenen törende Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hazret Gencer ve Gülşehir İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İlhan Ekici tarafından verildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gülşehir Nevşehir Avanos Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title